Bentley niet naar Louwman maar naar Pon

De vertegenwoordiging van het merk Bentley in Nederland gaat per 1 mei naar Pon. Ook Louwman was in de markt voor deze luxe VW-dochter nadat het Hessing overnam.

Pon zegt nu bezig te zijn met de inrichting van het Koopmanshuis in Leusden dat als showroom voor Bentley gaat dienen. Dit Koopmanshuis deed eerder dienst als exclusieve showroom voor de Volkswagen Pheaton. Pon vertegenwoordigt in Nederland de VW-merken Volkswagen, Seat, Skoda en Audi. Ook is Pon importeur van Porsche, dat momenteel ook al voor vijftig procent in handen is van de Volkswagen AG.

Louwman nam kort geleden de showroom aan de A2 over van het failliete Hessing en vestigde daar het nieuwe bedrijf Louwman Exclusive Cars met de bedoeling de vertegenwoordiging van de exclusive merken van Hessing voort te zetten. Hessing vertegenwoordigde ook Lamborghini, wat weer een dochtermerk van Audi is. Pon meldt niets over dat merk.    

Meer hierover in Automobiel Management 6 van 30 maart

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bentley niet naar Louwman maar naar Pon - Automobielmanagement.nl

Bentley niet naar Louwman maar naar Pon

De vertegenwoordiging van het merk Bentley in Nederland gaat per 1 mei naar Pon. Ook Louwman was in de markt voor deze luxe VW-dochter nadat het Hessing overnam.

Pon zegt nu bezig te zijn met de inrichting van het Koopmanshuis in Leusden dat als showroom voor Bentley gaat dienen. Dit Koopmanshuis deed eerder dienst als exclusieve showroom voor de Volkswagen Pheaton. Pon vertegenwoordigt in Nederland de VW-merken Volkswagen, Seat, Skoda en Audi. Ook is Pon importeur van Porsche, dat momenteel ook al voor vijftig procent in handen is van de Volkswagen AG.

Louwman nam kort geleden de showroom aan de A2 over van het failliete Hessing en vestigde daar het nieuwe bedrijf Louwman Exclusive Cars met de bedoeling de vertegenwoordiging van de exclusive merken van Hessing voort te zetten. Hessing vertegenwoordigde ook Lamborghini, wat weer een dochtermerk van Audi is. Pon meldt niets over dat merk.    

Meer hierover in Automobiel Management 6 van 30 maart

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding