Louwman Exclusive Cars krijgt Maserati-dealerschap

Louwman Exclusive Cars in Leidsche Rijn (Utrecht) is per direct aangesteld als officiële Maserati-dealer voor verkoop en service. Het dealerschap was voorheen op dezelfde plek in handen van Hessing dat failliet ging.

Door de jarenlange ervaring van de Louwman Groep in de autosector en de betrouwbare reputatie van het bedrijf is Maserati ervan overtuigd dat Louwman een waardevolle aanvulling is voor het huidige dealernetwerk in Nederland. Maserati wordt nu verkocht (en onderhouden) door Driessen Maserati in Eindhoven, door Louwman in Utrecht en door Munsterhuis in Hengelo. Voor aftersales kan men ook terecht bij Franco Auto in Kwintsheul en Kroymans in Hilversum.

Louwman krijgt servicecontract van Bentley

Louwman krijgt servicecontract Maserati

Louwman Exclusive Cars krijgt Maserati-dealerschap - Automobielmanagement.nl

Louwman Exclusive Cars krijgt Maserati-dealerschap

Louwman Exclusive Cars in Leidsche Rijn (Utrecht) is per direct aangesteld als officiële Maserati-dealer voor verkoop en service. Het dealerschap was voorheen op dezelfde plek in handen van Hessing dat failliet ging.

Door de jarenlange ervaring van de Louwman Groep in de autosector en de betrouwbare reputatie van het bedrijf is Maserati ervan overtuigd dat Louwman een waardevolle aanvulling is voor het huidige dealernetwerk in Nederland. Maserati wordt nu verkocht (en onderhouden) door Driessen Maserati in Eindhoven, door Louwman in Utrecht en door Munsterhuis in Hengelo. Voor aftersales kan men ook terecht bij Franco Auto in Kwintsheul en Kroymans in Hilversum.

Louwman krijgt servicecontract van Bentley

Louwman krijgt servicecontract Maserati