PeCe-directeur Gerard de Boer is blij met de nieuwe situatie, die is ontstaan na de beëindiging van de activiteiten door autobedrijf Kil uit Volendam. "Ons verzorgingsgebied is in een klap anderhalf keer groter geworden."

Autobedrijf PeCe is al bijna 35 jaar actief, eerst als universeel en 25 jaar als Hyundai-dealer. Vier jaar geleden was de onderneming ook al verantwoordelijk voor de regio Edam/Volendam. "De mensen uit Volendam/Edam en de regio Waterland waren ons echt nog niet vergeten. Velen hadden hun voertuig bij ons in onderhoud of waren nog steeds klant. We zijn erg blij dat de oude situatie is hersteld. Deze gebiedsuitbreiding geeft ons extra kansen." De Boer ziet de uitbreiding met de regio Edam/Volendam als een grote kans. "Hyundai groeit als kool."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding