Louwman Exclusive Cars heeft als ambitie hét centrum voor exclusieve auto’s in Nederland te worden – en dat mogen/moeten dus ook occasions zijn. Louwman is bezig met een ‘aantal exclusieve merken’ om een officiële vertegenwoordiging te krijgen, maar daarover kan men op dit moment niets naders mededelen, aldus woordvoerder Julie Reimus. Ook is Louwman bezig met de aftersalescontracten voor Rolls-Royce, Bentley en Lamborghini, om de werkplaats in het pand aan de gang te kunnen houden. "Maar ook daarover kan ik op dit moment niets naders mededelen."

De oorspronkelijke opzet, zeg maar de voortzetting van het concept Hessing, is niet gerealiseerd omdat de merken Rolls-Royce, Bentley,  Lamborghini en Bugatti uiteindelijk naar respectievelijk Cito Motors (RR) en Pon gingen. Louwman hield alleen de vertegenwoordiging van Maserati over. Men besloot aansluitend een dealervestiging van Lexus in het pand te huisvesten en gebruikte auto’s van diverse exclusieve merken bij te kopen om uiteindelijk hét centrum voor exclusieve auto’s in Nederland te worden, zo meldt Reimus.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding