Een Opel Occasion wordt geleverd door de officiële Opel-dealer, is maximaal acht jaar oud en heeft maximaal 160 duizend kilometer op de teller staan. De zeer jonge – vaak rijk uitgeruste – Opel Occasions hebben het extra label Opel Youngsters. Zij zijn rechtstreeks afkomstig van de importeur Opel Nederland en het dealernetwerk. Opel Youngsters zijn niet ouder dan een jaar en hebben nooit meer dan 40 duizend kilometer gereden.  De modellen die onder Opel Occasions vallen, zijn nu nog beter te vinden via de vernieuwde website www.opeloccasions.nl. Zoeken is mogelijk via een zogenoemde ‘quick search’ en met een uitgebreide zoekactie. Indien de gebruiker tussentijds zijn zoekcriteria wil aanpassen, is ook dat in no-time mogelijk. Een handige feature is bovendien dat de dichtstbijzijnde Opel-dealers en Opel Occasions niet alleen via de zoekoptie te vinden zijn, maar ook via een locatieafhankelijke kaart.

Opel is een merk waarvan in de komende jaren het wagenpark sterk zal slinken, zo blijkt uit het Nationaal Occasion Onderzoek van VWE en AM. De belangrijkste conclusies zullen op 4 december worden toegelicht op Driving Business Aftermarket Event.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding