Peugeot-voorraad occasions op Marktplaats.nl

Het aanbod Peugeots op Markplaats.nl is uitgebreid met zesduizend auto’s. Dit is het gevolg van een bijzondere samenwerking tussen Marktplaats en Peugeot Nederland. Ruim 150 Peugeot-dealervestigingen door heel Nederland zetten tot en met 31 december hun volledige voorraad op de handelssite.

De samenwerking tussen Peugeot en Marktplaats illustreert de toenemende trend om auto’s buiten de traditionele offline manieren te verkopen en geeft dealers de kans om Marktplaats als verkoopkanaal te leren kennen. De dealers kunnen ‘optimaal in contact komen’ met een miljoen unieke en koopgerichte Martplaats-bezoekers.  "De bewezen performance van Marktplaats als verkoopkanaal van auto’s heeft ons doen besluiten onze gehele dealervoorraad op Marktplaats aan te bieden", aldus André Schuchard van Peugeot Nederland.  Remco Armee, director Marktplaats Automotive, vult aan: "Dankzij deze samenwerking is ons assortiment Peugeots flink uitgebreid. Dat zorgt voor een groot en divers aanbod van auto’s mét garantie voor potentiële kopers. Wij bieden de Peugeot-dealers in Nederland de kans hun auto’s gemakkelijk onder de aandacht te brengen van een groot en koopgericht publiek."  Onlangs werd Marktplaats Auto’s tijdens de Website van het Jaar-verkiezing verkozen tot meest populaire automotive website van 2012.

Alle Peugeots op Marktplaats beschikken over het Leeuwekeur garantiekeurmerk van Peugeot dat kopers meer zekerheid biedt. Afhankelijk van het model, geeft het keurmerk 6 tot 12 maanden garantie op onder andere regulier onderhoud en slijtage.  De Peugeot occassioncampagne op Marktplaats duurt tot en met 31 december 2012.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Marktplaats slaat te ver door, gaat nu lijken op Autotrack, voor bedrijven dus. Marktplaats wordt te duur en drukt de particulier steeds meer weg. Tijd voor iets nieuws,

Geplaatst door: Gerard op
Peugeot-voorraad occasions op Marktplaats.nl - Automobielmanagement.nl

Peugeot-voorraad occasions op Marktplaats.nl

Het aanbod Peugeots op Markplaats.nl is uitgebreid met zesduizend auto’s. Dit is het gevolg van een bijzondere samenwerking tussen Marktplaats en Peugeot Nederland. Ruim 150 Peugeot-dealervestigingen door heel Nederland zetten tot en met 31 december hun volledige voorraad op de handelssite.

De samenwerking tussen Peugeot en Marktplaats illustreert de toenemende trend om auto’s buiten de traditionele offline manieren te verkopen en geeft dealers de kans om Marktplaats als verkoopkanaal te leren kennen. De dealers kunnen ‘optimaal in contact komen’ met een miljoen unieke en koopgerichte Martplaats-bezoekers.  "De bewezen performance van Marktplaats als verkoopkanaal van auto’s heeft ons doen besluiten onze gehele dealervoorraad op Marktplaats aan te bieden", aldus André Schuchard van Peugeot Nederland.  Remco Armee, director Marktplaats Automotive, vult aan: "Dankzij deze samenwerking is ons assortiment Peugeots flink uitgebreid. Dat zorgt voor een groot en divers aanbod van auto’s mét garantie voor potentiële kopers. Wij bieden de Peugeot-dealers in Nederland de kans hun auto’s gemakkelijk onder de aandacht te brengen van een groot en koopgericht publiek."  Onlangs werd Marktplaats Auto’s tijdens de Website van het Jaar-verkiezing verkozen tot meest populaire automotive website van 2012.

Alle Peugeots op Marktplaats beschikken over het Leeuwekeur garantiekeurmerk van Peugeot dat kopers meer zekerheid biedt. Afhankelijk van het model, geeft het keurmerk 6 tot 12 maanden garantie op onder andere regulier onderhoud en slijtage.  De Peugeot occassioncampagne op Marktplaats duurt tot en met 31 december 2012.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Marktplaats slaat te ver door, gaat nu lijken op Autotrack, voor bedrijven dus. Marktplaats wordt te duur en drukt de particulier steeds meer weg. Tijd voor iets nieuws,

Geplaatst door: Gerard op