De baas is Peter Denton (46) die vanaf 2006 werkt bij Maserati GB. Hij rapporteert aan Giulio Pastore, managing director van Maserati Europe. De ondersteuning uit Mechelen wordt gegeven door Erik Borrey (sales), Massimo Cristofori (aftersales) en Laurent de Backer (marketing en externe communicatie). De Nederlandse dealerorganisatie bestaat uit de bedrijven Driessen in Eindhoven ( sales & aftersales), Louwman Exclusive Cars – Utrecht (sales & aftersales),  Munsterhuis – Hengelo (sales & aftersales), Franco Auto – Kwintsheul (aftersales) en Kroymans – Hilversum (aftersales).  In België heeft men als vertegenwoordigers ACG Maserati – Gent (sales & aftersales), Francorchamps Motors – Antwerpen  (sales & aftersales) en Francorchamps Motors – Brussel  (sales & aftersales).  Last but not least doet Intini Luxemburg de sales & aftersales voor het groothertogdom.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding