Met de aanstelling van Motorhuis als Hyundai-dealer voor Den Haag heeft Hyundai voor een partij gekozen die bereid is om de nodige investeringen in het ambitieuze Koreaanse merk te doen. "Motorhuis is een zeer gerenommeerde mobiliteitsgroep en heeft een goede naam in de automotive-industrie. Wij waren op zoek naar een zeer stevige en betrouwbare partner voor Hyundai in Den Haag. We zijn blij dat we in Motorhuis deze partner hebben gevonden, temeer omdat dit bedrijf bereid is de investeringen te plegen die nodig zijn om Hyundai – het snelst groeiende automerk van Nederland – in Den Haag goed te kunnen vertegenwoordigen", stelt Hans Kwaad, algemeen directeur van Hyundai-importeur Greenib Car.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding