Door deze samenwerking verwacht Spijkstaal in staat te zijn z’n marktpositie in België op het gebied van ‘elektrisch horizontaal transport’ verder uit te bouwen en daarmee ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren. Voor TVH is de samenwerking een logische stap in zijn streven om het productgamma in de breedte en de diepte met kwaliteitsmerken uit te breiden. Dankzij een uitgebreide en professionele serviceorganisatie kan TVH de gebruikers van Spijkstaal-voertuigen goede service garanderen. Elektrische Spijkstaal-voertuigen vinden vooral hun weg binnen gemeenten en lokale overheden, industriële bedrijven, autofabrikanten, defensie organisaties, sierteelt sector, recreatie sector, ziekenhuizen,  zorginstellingen en luchtvaartmaatschappijen.

Spijkstaal bestaat 75 jaar en is een belangrijke aanbieder van elektrische mobiliteit. Spijkstaal richt zich daarbij in het bijzonder op intern, zogenoemd horizontaal transport in gebouwen, complexen en op buitenterreinen. Bovendien biedt Spijkstaal duurzame vervoersoplossingen voor goederen en personen in binnenstedelijke gebieden.  TVH staat bekend om de heftrucks, hoogwerkers en industriële zogenoemde in-plant voertuigen. Ook dochterbedrijf Havelange van TVH blijft de Spijkstaal-producten aanbieden en onderhouden.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding