De 21 duizend verkopen waren het resultaat van driehonderdduizend online waardetaxaties die werden uitgevoerd door de aangesloten autobedrijven op de diverse portals van Dealerdirect, zo meldt Niels Oude Luttikhuis. Sinds de start in 2006 heeft Dealerdirect jaarlijks een groei laten zien van ongeveer dertig procent, ook de vestigingen in de VS en België lieten ‘goede groeicijfers’ zien volgens de oprichter. In 2013 staat er een paar belangrijke ontwikkelingen voor de online carbroker uit Enschede in de planning – zo is in eerste kwartaal een verhuizing gepland naar een nieuw hoofdkantoor en zal er een nieuwe vestiging worden geopend in het buitenland.

Dealerdirect is een online carbroker uit Enschede. Het bedrijf is gestart in 2006 biedt consumenten en het mkb hulp bij het verkopen van hun voertuigen aan goedgekeurde bedrijven in Nederland, België en de Verenigde Staten. Het bedrijf is met vijftig medewerkers een van de snelst groeiende internetbedrijven in de regio Twente, zo blijkt uit een recent onderzoek van de Hogeschool Enschede.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding