Rogam wil Ondernemersprijs Rotterdam winnen

Mercedes-dealer Rogam is genomineerd voor de Ondernemersprijs Rotterdam 2012, een initiatief van de Kamer van Koophandel Rotterdam. Met deze nominatie is Rogam tot de laatste drie kanshebbers doorgedrongen.

Omdat succesvol ondernemerschap moet worden beloond en bekroond, organiseert Kamer van Koophandel Rotterdam traditiegetrouw de ondernemersprijs in de regio Rotterdam. De prijs staat in het teken van ‘grensverleggend ondernemerschap’. Voor de prijs 2012 zijn drie genomineerden Neele Groep Rotterdam-Hoogvliet (Ron Neele en Peter Vinke Neele). Logistics is een van de grotere, onafhankelijke logistieke dienstverleners in Rotterdam. Het familiebedrijf, opgericht in 1966, is uitgegroeid tot een organisatie met acht vestigingen in Europa, 230 medewerkers en een omzet van circa 130 miljoen. Ortec Finance Rotterdam (Ton van Welie). Ook Ortec Finance levert haar diensten tot ver over de grenzen. Het bedrijf is wereldwijd actief met het verstrekken van advies op het gebied van risk en return management. Ortec is opgericht in 1981 en heeft inmiddels 170 medewerkers in dienst. Het adviseert grote financiële instellingen en haar klanten over het nemen van beslissingen waar grote onzekerheid een rol speelt. Om dat voor elkaar te krijgen maken ze o.a. gebruik van wiskundige modellen. Rogam Bergschenhoek (Hans van Ruiten). Rogam is al 55 jaar officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tegenwoordig vertegenwoordigt Rogam ook de merken Smart en Mitsubishi Fuso. Rogam heeft vestigingen in Gouda (Moordrecht), Bergschenhoek, Rotterdam (Spaanse Polder), Hellevoetsluis, Dordrecht en Woerden.

U kunt hier stemmen.

 

 

Rogam wil Ondernemersprijs Rotterdam winnen - Automobielmanagement.nl

Rogam wil Ondernemersprijs Rotterdam winnen

Mercedes-dealer Rogam is genomineerd voor de Ondernemersprijs Rotterdam 2012, een initiatief van de Kamer van Koophandel Rotterdam. Met deze nominatie is Rogam tot de laatste drie kanshebbers doorgedrongen.

Omdat succesvol ondernemerschap moet worden beloond en bekroond, organiseert Kamer van Koophandel Rotterdam traditiegetrouw de ondernemersprijs in de regio Rotterdam. De prijs staat in het teken van ‘grensverleggend ondernemerschap’. Voor de prijs 2012 zijn drie genomineerden Neele Groep Rotterdam-Hoogvliet (Ron Neele en Peter Vinke Neele). Logistics is een van de grotere, onafhankelijke logistieke dienstverleners in Rotterdam. Het familiebedrijf, opgericht in 1966, is uitgegroeid tot een organisatie met acht vestigingen in Europa, 230 medewerkers en een omzet van circa 130 miljoen. Ortec Finance Rotterdam (Ton van Welie). Ook Ortec Finance levert haar diensten tot ver over de grenzen. Het bedrijf is wereldwijd actief met het verstrekken van advies op het gebied van risk en return management. Ortec is opgericht in 1981 en heeft inmiddels 170 medewerkers in dienst. Het adviseert grote financiële instellingen en haar klanten over het nemen van beslissingen waar grote onzekerheid een rol speelt. Om dat voor elkaar te krijgen maken ze o.a. gebruik van wiskundige modellen. Rogam Bergschenhoek (Hans van Ruiten). Rogam is al 55 jaar officieel dealer van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens. Tegenwoordig vertegenwoordigt Rogam ook de merken Smart en Mitsubishi Fuso. Rogam heeft vestigingen in Gouda (Moordrecht), Bergschenhoek, Rotterdam (Spaanse Polder), Hellevoetsluis, Dordrecht en Woerden.

U kunt hier stemmen.