Blankespoor wint competitie dealers Jaguar Land Rover

In het kader van de competitie ‘chain of success’ heeft de importeur Jaguar Land Rover Jaguar de Haagse dealer Blankespoor uitgeroepen tot Best Dealer Sales en Best Dealer Overall.

Het gaat om de overall-titel omdat zowel de verkoop – als de onderhoudsafdeling hoog scoren. Het hele jaar kunnen de dealers punten scoren op diverse onderdelen, waaronder het verkoopresultaat in aantallen, de serviceverlening  en opvolging van klanten. Zo kreeg de verkoopafdeling het afgelopen jaar mystery shoppers op bezoek, die door de importeur waren gestuurd.

De monteurs moesten een reeks kunstmatig gemaakte storingen in een Jaguar oplossen. Hoe sneller de mankementen werden verholpen, hoe meer punten er konden worden behaald. De prijsuitreiking vond plaats tijdens een feestelijk evenement  op 26 januari waar alle dertien Jaguar-dealers uit Nederland waren vertegenwoordigd. De titel Best Dealer Sales en Best Dealer Overall is nu een jaar lang van Blankespoor. Directeur Hanneke Raaphorst spreekt van een eer voor het 106-jarige familiebedrijf.

Den Haag

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Blankespoor wint competitie dealers Jaguar Land Rover - Automobielmanagement.nl

Blankespoor wint competitie dealers Jaguar Land Rover

In het kader van de competitie ‘chain of success’ heeft de importeur Jaguar Land Rover Jaguar de Haagse dealer Blankespoor uitgeroepen tot Best Dealer Sales en Best Dealer Overall.

Het gaat om de overall-titel omdat zowel de verkoop – als de onderhoudsafdeling hoog scoren. Het hele jaar kunnen de dealers punten scoren op diverse onderdelen, waaronder het verkoopresultaat in aantallen, de serviceverlening  en opvolging van klanten. Zo kreeg de verkoopafdeling het afgelopen jaar mystery shoppers op bezoek, die door de importeur waren gestuurd.

De monteurs moesten een reeks kunstmatig gemaakte storingen in een Jaguar oplossen. Hoe sneller de mankementen werden verholpen, hoe meer punten er konden worden behaald. De prijsuitreiking vond plaats tijdens een feestelijk evenement  op 26 januari waar alle dertien Jaguar-dealers uit Nederland waren vertegenwoordigd. De titel Best Dealer Sales en Best Dealer Overall is nu een jaar lang van Blankespoor. Directeur Hanneke Raaphorst spreekt van een eer voor het 106-jarige familiebedrijf.

Den Haag

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding