Het gaat om de overall-titel omdat zowel de verkoop – als de onderhoudsafdeling hoog scoren. Het hele jaar kunnen de dealers punten scoren op diverse onderdelen, waaronder het verkoopresultaat in aantallen, de serviceverlening  en opvolging van klanten. Zo kreeg de verkoopafdeling het afgelopen jaar mystery shoppers op bezoek, die door de importeur waren gestuurd.

De monteurs moesten een reeks kunstmatig gemaakte storingen in een Jaguar oplossen. Hoe sneller de mankementen werden verholpen, hoe meer punten er konden worden behaald. De prijsuitreiking vond plaats tijdens een feestelijk evenement  op 26 januari waar alle dertien Jaguar-dealers uit Nederland waren vertegenwoordigd. De titel Best Dealer Sales en Best Dealer Overall is nu een jaar lang van Blankespoor. Directeur Hanneke Raaphorst spreekt van een eer voor het 106-jarige familiebedrijf.

Den Haag