Het predicaat is volgens de importeur te danken aan "zeer sterke verkoopprestaties, een goede bedrijfsuitstraling en een zeer hoge mate van klanttevredenheid op het gebied van zowel Sales als After Sales."

Naast Autoland Van den Brug B.V. werden Pouw Automotive Oost in Deventer en Autobedrijf J. Maas Uithoorn uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer. De onderscheidingen werden uitgereikt op een bijeenkomst in Amsterdam. Audi Nederland wil er de dealers mee stimuleren zich te blijven inzetten voor (verdere) kwaliteitsverbetering en maximale klanttevredenheid. De winnaar ontvangt vrij te besteden waardecheques. De ervaring leert echter dat de betreffende Audi-dealer dit bedrag investeert in nieuwe marketingconcepten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding