Ron Wensink van Astrum Automotive overleden

Ron Wensink is zondag 10 maart op 63-jarige leeftijd overleden. Hij was al geruime tijd ziek en in de afgelopen weken ging zijn situatie snel achteruit.

Dat meldt de website Wensink.nl. Ron Wensink startte het bedrijf in 1986 en bouwde de organisatie uit tot een van de grootste en gezondste autobedrijven in de Nederlandse autobranche. Ondanks dat het bedrijf steeds groter werd, bleef het een echt familiebedrijf. Medewerkers horen elkaar en de klant te kennen, vond Wensink. Aftersales stond al sinds de start centraal in de hele bedrijfsvoering. In mei 2010 trad Ron Wensink terug als DGA van Astrum Automotive, het moederbedrijf en het directieteam nam het bedrijf van hem over. Laurens Stigter, die al sinds 1988 werkzaam is bij Wensink, werd de nieuwe algemeen directeur. Wensink bleef wel aan als president-commissaris. Volgens Laurens Stigter is de autobranche een groot man ontvallen. Op de website schrijft hij: "Ron was een fantastische inspirator, had een enorme drive en kon daarbij mensen verbinden. Hij was eerlijk en direct, kon de juiste mensen om zich heen verzamelen en had een warm hart. Hij kon dingen tot bloei laten komen." Ron Wensink zal op maandag 18 maart worden begraven in besloten kring. Belangstellenden kunnen vanaf 13 t/m 18 maart het condoleanceregister tekenen. Men kan tijdens openingstijden terecht bij alle Wensink vestigingen om een bericht achter te laten in het condoleanceregister.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Uiteindelijk toch de strijd verloren. Een groot mens en een rasondernemer heeft ons verlaten. Hij laat geweldige bedrijven na, maar het is uitermate triest dat hijzelf niet nog vele jaren van het leven heeft mogen genieten. Heel veel sterkte aan familie en naaste medewerkers.

Geplaatst door: Geert Vermeer op
Ron Wensink van Astrum Automotive overleden - Automobielmanagement.nl

Ron Wensink van Astrum Automotive overleden

Ron Wensink is zondag 10 maart op 63-jarige leeftijd overleden. Hij was al geruime tijd ziek en in de afgelopen weken ging zijn situatie snel achteruit.

Dat meldt de website Wensink.nl. Ron Wensink startte het bedrijf in 1986 en bouwde de organisatie uit tot een van de grootste en gezondste autobedrijven in de Nederlandse autobranche. Ondanks dat het bedrijf steeds groter werd, bleef het een echt familiebedrijf. Medewerkers horen elkaar en de klant te kennen, vond Wensink. Aftersales stond al sinds de start centraal in de hele bedrijfsvoering. In mei 2010 trad Ron Wensink terug als DGA van Astrum Automotive, het moederbedrijf en het directieteam nam het bedrijf van hem over. Laurens Stigter, die al sinds 1988 werkzaam is bij Wensink, werd de nieuwe algemeen directeur. Wensink bleef wel aan als president-commissaris. Volgens Laurens Stigter is de autobranche een groot man ontvallen. Op de website schrijft hij: "Ron was een fantastische inspirator, had een enorme drive en kon daarbij mensen verbinden. Hij was eerlijk en direct, kon de juiste mensen om zich heen verzamelen en had een warm hart. Hij kon dingen tot bloei laten komen." Ron Wensink zal op maandag 18 maart worden begraven in besloten kring. Belangstellenden kunnen vanaf 13 t/m 18 maart het condoleanceregister tekenen. Men kan tijdens openingstijden terecht bij alle Wensink vestigingen om een bericht achter te laten in het condoleanceregister.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Uiteindelijk toch de strijd verloren. Een groot mens en een rasondernemer heeft ons verlaten. Hij laat geweldige bedrijven na, maar het is uitermate triest dat hijzelf niet nog vele jaren van het leven heeft mogen genieten. Heel veel sterkte aan familie en naaste medewerkers.

Geplaatst door: Geert Vermeer op