VWE in autoverzekeringen met AutoPolisDeal

Autobedrijven die gebruiker zijn van het VWE-dienstenplatform kunnen voortaan gratis gebruikmaken van AutoPolisDeal, dat is ontwikkeld in samenwerking met verzekeraar Polis Direct. Voor elke lead die het autobedrijf levert, betaalt VWE een vergoeding.

Als de particulier bij het autobedrijf aangeeft interesse te hebben in een autoverzekering dan kan het autobedrijf via AutoPolisDeal de contactgegevens doorgeven. Polis Direct neemt vervolgens binnen 48 uur contact op met de particulier voor een vrijblijvende offerte waarbij de particulier één maand gratis premie krijgt aangeboden. Het is ook mogelijk direct een AutoPolisDeal af te sluiten, zodat de particulier verzekerd kan wegrijden.

Het autobedrijf ontvangt voor elke lead een vergoeding van VWE. Sluit de particulier een autoverzekering ook daadwerkelijk af, dan wordt het autobedrijf ook genoemd in de welkomstbrief naar de particulier. Polis Direct adviseert de particulier vervolgens dat als hij of zij schade heeft, deze te laten verhelpen bij het bedrijf waar de auto is gekocht. De bedoeling is de klantenbinding en werkplaatsvulling van het autobedrijf positief te beïnvloeden.

VWE voertuiginformatie en -documentatie is een zakelijke dienstverlener voor de autobranche. VWE is RDW-provider en levert online producten en -diensten voor alle partijen binnen de automotive sector, variërend van autobedrijven tot importeurs en lease- en verzekeringsmaatschappijen. Aangevuld met kennis van wet- en regelgeving biedt VWE de klant gemak en ondersteuning in zijn bedrijfsprocessen. Polis Direct bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot belangrijke speler in het aanbieden van particuliere  autoverzekeringen. Polis Direct is een onderneming van de Bovemij Verzekeringsgroep, onderdeel van Bovag.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VWE in autoverzekeringen met AutoPolisDeal - Automobielmanagement.nl

VWE in autoverzekeringen met AutoPolisDeal

Autobedrijven die gebruiker zijn van het VWE-dienstenplatform kunnen voortaan gratis gebruikmaken van AutoPolisDeal, dat is ontwikkeld in samenwerking met verzekeraar Polis Direct. Voor elke lead die het autobedrijf levert, betaalt VWE een vergoeding.

Als de particulier bij het autobedrijf aangeeft interesse te hebben in een autoverzekering dan kan het autobedrijf via AutoPolisDeal de contactgegevens doorgeven. Polis Direct neemt vervolgens binnen 48 uur contact op met de particulier voor een vrijblijvende offerte waarbij de particulier één maand gratis premie krijgt aangeboden. Het is ook mogelijk direct een AutoPolisDeal af te sluiten, zodat de particulier verzekerd kan wegrijden.

Het autobedrijf ontvangt voor elke lead een vergoeding van VWE. Sluit de particulier een autoverzekering ook daadwerkelijk af, dan wordt het autobedrijf ook genoemd in de welkomstbrief naar de particulier. Polis Direct adviseert de particulier vervolgens dat als hij of zij schade heeft, deze te laten verhelpen bij het bedrijf waar de auto is gekocht. De bedoeling is de klantenbinding en werkplaatsvulling van het autobedrijf positief te beïnvloeden.

VWE voertuiginformatie en -documentatie is een zakelijke dienstverlener voor de autobranche. VWE is RDW-provider en levert online producten en -diensten voor alle partijen binnen de automotive sector, variërend van autobedrijven tot importeurs en lease- en verzekeringsmaatschappijen. Aangevuld met kennis van wet- en regelgeving biedt VWE de klant gemak en ondersteuning in zijn bedrijfsprocessen. Polis Direct bestaat sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot belangrijke speler in het aanbieden van particuliere  autoverzekeringen. Polis Direct is een onderneming van de Bovemij Verzekeringsgroep, onderdeel van Bovag.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding