Spijkstaal distributeur elektrische SOR bussen

Spijkstaal Elektro en het Tsjechische bedrijf SOR Libchavy spol. S.r.o. (SOR) hebben een overeenkomst getekend waarbij Spijkstaal distributeur in de Benelux wordt van de volelektrische bussen van SOR.

Het betreft hierbij de lagevloerbus, EBN 8 en 10,5 met een capaciteit tot 85 passagiers. SOR heeft als doel een vooraanstaand producent van bussen binnen Europa te worden, en ziet in Spijkstaal de juiste partner. De kwaliteit en de uitstekende technologie van de SOR bus past perfect in het portfolio van Spijkstaal, aldus de onderneming uit Spijkernisse.

Spijkstaal heeft zestig jaar ervaring op het gebied van elektrische mobiliteit. Spijkstaal onderscheidt 4 segmenten: industriële mobiliteit, passagiersmobiliteit, stadsdistributie en consumentenmobiliteit. Vanuit deze segmenten biedt Spijkstaal elektrische mobiliteitsoplossingen voor iedere situatie. De toevoeging van de bussen past in de strategie van Spijkstaal en ligt in lijn met de trend voor schoon en duurzaam openbaar vervoer. Spijkstaal levert al de eigen ontwikkelde Ecobus Zeus, met een capaciteit tot 23 personen. "Met dit uitgebalanceerde portfolio zijn wij in staat de markt voor passagiersmobiliteit en openbaar vervoer te bedienen met kwalitatief hoogwaardige producten, aangevuld met de service en dienstverlening van ons 75-jarig bedrijf", aldus Spijkstaal directeur Werner Ghitti. Het bedrijf SOR Libchavy spol. s r.o. (SOR) is opgericht in 1991. Gestart met het ontwerp, productie, verkoop en service van kleine bussen, hebben zij zich toegespitst op steeds grotere bussen. SOR is op dit moment de op een na grootste fabrikant van bussen in Tsjechië. De volelektrische bus voor 85 personen rijdt inmiddels al twee jaar in Ostrava. Tijdens Busworld van 18 tot en met 23 oktober 2013 in Kortrijk zijn de bussen te bezichtigen. www.spijkstaal.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Spijkstaal distributeur elektrische SOR bussen - Automobielmanagement.nl

Spijkstaal distributeur elektrische SOR bussen

Spijkstaal Elektro en het Tsjechische bedrijf SOR Libchavy spol. S.r.o. (SOR) hebben een overeenkomst getekend waarbij Spijkstaal distributeur in de Benelux wordt van de volelektrische bussen van SOR.

Het betreft hierbij de lagevloerbus, EBN 8 en 10,5 met een capaciteit tot 85 passagiers. SOR heeft als doel een vooraanstaand producent van bussen binnen Europa te worden, en ziet in Spijkstaal de juiste partner. De kwaliteit en de uitstekende technologie van de SOR bus past perfect in het portfolio van Spijkstaal, aldus de onderneming uit Spijkernisse.

Spijkstaal heeft zestig jaar ervaring op het gebied van elektrische mobiliteit. Spijkstaal onderscheidt 4 segmenten: industriële mobiliteit, passagiersmobiliteit, stadsdistributie en consumentenmobiliteit. Vanuit deze segmenten biedt Spijkstaal elektrische mobiliteitsoplossingen voor iedere situatie. De toevoeging van de bussen past in de strategie van Spijkstaal en ligt in lijn met de trend voor schoon en duurzaam openbaar vervoer. Spijkstaal levert al de eigen ontwikkelde Ecobus Zeus, met een capaciteit tot 23 personen. "Met dit uitgebalanceerde portfolio zijn wij in staat de markt voor passagiersmobiliteit en openbaar vervoer te bedienen met kwalitatief hoogwaardige producten, aangevuld met de service en dienstverlening van ons 75-jarig bedrijf", aldus Spijkstaal directeur Werner Ghitti. Het bedrijf SOR Libchavy spol. s r.o. (SOR) is opgericht in 1991. Gestart met het ontwerp, productie, verkoop en service van kleine bussen, hebben zij zich toegespitst op steeds grotere bussen. SOR is op dit moment de op een na grootste fabrikant van bussen in Tsjechië. De volelektrische bus voor 85 personen rijdt inmiddels al twee jaar in Ostrava. Tijdens Busworld van 18 tot en met 23 oktober 2013 in Kortrijk zijn de bussen te bezichtigen. www.spijkstaal.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding