Veertig nieuwe dealers voor Bentley

Bentley zal dit jaar wereldwijd veertig nieuwe dealers aanstellen. Daarbij ligt het accent op snel groeiende markten zoals China en Rusland.

Ook Zuid-Amerika en Noord-Afrika zijn in beeld bij de Britse dochter van Volkswagen. In Azerbeidzjan en Kazachstan werden onlangs al showrooms geopend. De extra dealers zijn nodig met het oog op de komst van de suv die in 2015 zal worden gepresenteerd. Verder denkt Bentley in Aziatische landen goed te kunnen scoren met de Flying Spur, die sinds de generatiewisseling niet langer deel uit maakt van de Continental GT-familie. Voor dit laatste model ligt de afzetmarkt vooral in Europa. (ANP)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Veertig nieuwe dealers voor Bentley - Automobielmanagement.nl

Veertig nieuwe dealers voor Bentley

Bentley zal dit jaar wereldwijd veertig nieuwe dealers aanstellen. Daarbij ligt het accent op snel groeiende markten zoals China en Rusland.

Ook Zuid-Amerika en Noord-Afrika zijn in beeld bij de Britse dochter van Volkswagen. In Azerbeidzjan en Kazachstan werden onlangs al showrooms geopend. De extra dealers zijn nodig met het oog op de komst van de suv die in 2015 zal worden gepresenteerd. Verder denkt Bentley in Aziatische landen goed te kunnen scoren met de Flying Spur, die sinds de generatiewisseling niet langer deel uit maakt van de Continental GT-familie. Voor dit laatste model ligt de afzetmarkt vooral in Europa. (ANP)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding