Uitgever Wegener verkoopt AutoTrack.nl

Wegener heeft Autotrack.nl, de online handelsplaats voor auto’s, verkocht aan De Persgroep.

Dat maakte de uitgeverij bekend. Met de verkoop is een bedrag van 26 miljoen euro gemoeid. De Persgroep mag op zijn beurt voor twee miljoen euro adverteren in de print en online media van Wegener. AutoTrack is een belangrijke website voor de in- en verkoop van auto’s in Nederland met circa 1,2 miljoen unieke bezoekers per dag. De geconsolideerde boekwaarde aan het einde van vorig jaar bedroeg drie miljoen euro. De website was onderdeel van Wegener Digital en de verkoop vindt plaats door middel van overdracht van aandelen. De directeur van Wegener Digital, Sander van den Hout, verhuist met AutoTrack mee naar De Persgroep. (ANP)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

1.2 miljoen unieke bezoekers per DAG of per MAAND ???

Geplaatst door: sjef kuijpers op
Uitgever Wegener verkoopt AutoTrack.nl - Automobielmanagement.nl

Uitgever Wegener verkoopt AutoTrack.nl

Wegener heeft Autotrack.nl, de online handelsplaats voor auto’s, verkocht aan De Persgroep.

Dat maakte de uitgeverij bekend. Met de verkoop is een bedrag van 26 miljoen euro gemoeid. De Persgroep mag op zijn beurt voor twee miljoen euro adverteren in de print en online media van Wegener. AutoTrack is een belangrijke website voor de in- en verkoop van auto’s in Nederland met circa 1,2 miljoen unieke bezoekers per dag. De geconsolideerde boekwaarde aan het einde van vorig jaar bedroeg drie miljoen euro. De website was onderdeel van Wegener Digital en de verkoop vindt plaats door middel van overdracht van aandelen. De directeur van Wegener Digital, Sander van den Hout, verhuist met AutoTrack mee naar De Persgroep. (ANP)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

1.2 miljoen unieke bezoekers per DAG of per MAAND ???

Geplaatst door: sjef kuijpers op