In elke aflevering (33 in totaal) komen vijf ondernemers uit verschillende branches aan het woord. Zij vertellen hoe hun bedrijf succesvol is geworden én wat voor andere ondernemers de sleutel tot succes kan betekenen. Aan het einde van de serie mag het publiek vervolgens stemmen op de voor hen meest aansprekende onderneming. De winnaar ontvangt de Succes Award 2013.

Presentator Bert Kuizenga interviewde Marco Schilder, algemeen directeur van de Martin Schilder Groep, over ondernemerschap in de breedste zin van het woord. Marco Schilder geeft aan dat aanpassingsvermogen de juiste strategie is om in deze markt als organisatie te groeien: "Niets gaat meer zoals je het gewend was. Bedrijven die daarop actief inspelen en hun organisatie aanpassen, hoe moeilijk dat soms ook is, zullen succesvol blijven en groeien." Volgens de Schilder-directeur draait het bij retailen om proactief aanbiedingen doen, om aanwezig zijn waar de klant is en om het actief inzetten van internet en social media. En vervolgens moet je snel reageren en boven verwachting presteren. De aflevering met de Martin Schilder Groep wordt uitgezonden op zondag 14 april 2013 om 12:55 uur op RTL 7.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Bekijk de aanbieding