Broersen Auto’s opnieuw Škoda-dealer van het jaar

Škoda-dealer Broersen Auto’s in Numansdorp is verkozen tot Dealer van het Jaar 2013.

Ook in 2010 en 2012 mocht het familiebedrijf zich binnen het merk Škoda de beste van Nederland noemen. Het Zuid-Hollandse garagebedrijf presteert volgens importeur Pon Mobiel goed in alle disciplines die een moderne autodealer moet beheersen. "De klanttevredenheid is ongekend hoog en dat resulteert in Škoda-rijders die hun dealer trouw blijven voor aankoop en onderhoud."

Van zijn klanten krijgt Broersen Auto’s het predicaat ‘uitmuntend’. Dat geldt zowel voor de showroom als voor de werkplaats. Klanten keren ook terug in Numansdorp voor after sales-werkzaamheden, zoals de APK. "Een goede sales-prestatie" en "Interne processen goed op orde, zowel op het gebied van Sales als After Sales", concludeert Pon Mobiel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Broersen Auto’s opnieuw Škoda-dealer van het jaar - Automobielmanagement.nl

Broersen Auto’s opnieuw Škoda-dealer van het jaar

Škoda-dealer Broersen Auto’s in Numansdorp is verkozen tot Dealer van het Jaar 2013.

Ook in 2010 en 2012 mocht het familiebedrijf zich binnen het merk Škoda de beste van Nederland noemen. Het Zuid-Hollandse garagebedrijf presteert volgens importeur Pon Mobiel goed in alle disciplines die een moderne autodealer moet beheersen. "De klanttevredenheid is ongekend hoog en dat resulteert in Škoda-rijders die hun dealer trouw blijven voor aankoop en onderhoud."

Van zijn klanten krijgt Broersen Auto’s het predicaat ‘uitmuntend’. Dat geldt zowel voor de showroom als voor de werkplaats. Klanten keren ook terug in Numansdorp voor after sales-werkzaamheden, zoals de APK. "Een goede sales-prestatie" en "Interne processen goed op orde, zowel op het gebied van Sales als After Sales", concludeert Pon Mobiel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding