Broekhuis Holding neemt BMW Bloemenkamp over

Met ingang van 15 april 2013 heeft Broekhuis Holding de overname afgerond van de vestiging en activiteiten van BMW dealer Bloemenkamp in Doetinchem.

Voormalig eigenaar Henk Bloemenkamp zegt met deze stap zijn klanten, medewerkers en leveranciers "een gezond toekomstperspectief" te bieden. Bloemenkamp zocht (en vond) aansluiting bij een grotere BMW-dealer vanwege de toenemende schaalvergroting in het dealernetwerk en een gebrek aan opvolging in het bedrijf.

Het familiebedrijf Broekhuis heeft 81 jaar historie en is met 45 bedrijven en ruim achthonderd medewerkers actief in Midden-, Noord- en Oost-Nederland. Inclusief de overname van BMW Smudde in 2012 was Broekhuis al BMW/MINI-dealer in Enschede, Almelo en Groenlo. Nu het bedrijf ook in Doetinchem zit met het Duitse merk, trekt Henk Bloemenkamp zich terug als directeur. Per 16 april 2013 is Huib Poot, voorheen directeur van Broekhuis Emmen, de nieuwe directeur.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Broekhuis Holding neemt BMW Bloemenkamp over - Automobielmanagement.nl

Broekhuis Holding neemt BMW Bloemenkamp over

Met ingang van 15 april 2013 heeft Broekhuis Holding de overname afgerond van de vestiging en activiteiten van BMW dealer Bloemenkamp in Doetinchem.

Voormalig eigenaar Henk Bloemenkamp zegt met deze stap zijn klanten, medewerkers en leveranciers "een gezond toekomstperspectief" te bieden. Bloemenkamp zocht (en vond) aansluiting bij een grotere BMW-dealer vanwege de toenemende schaalvergroting in het dealernetwerk en een gebrek aan opvolging in het bedrijf.

Het familiebedrijf Broekhuis heeft 81 jaar historie en is met 45 bedrijven en ruim achthonderd medewerkers actief in Midden-, Noord- en Oost-Nederland. Inclusief de overname van BMW Smudde in 2012 was Broekhuis al BMW/MINI-dealer in Enschede, Almelo en Groenlo. Nu het bedrijf ook in Doetinchem zit met het Duitse merk, trekt Henk Bloemenkamp zich terug als directeur. Per 16 april 2013 is Huib Poot, voorheen directeur van Broekhuis Emmen, de nieuwe directeur.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding