Europees dealercongres van start

In het Noord-Italiaanse Verona is dinsdagavond (14 mei) het internationale dealercongres van Quintegia van start gegaan.

Traditiegetrouw bestond de openingsceremonie uit het gezamenlijk doorknippen van een lint door een rijtje bobo’s, onder hen hoogleraar Leonardo Buzzavo (de drijvende kracht achter dit congres) en NADA-voorman David Westcott. Beide heren toornen qua lengte wat boven de anderen uit.

Quintegia beoogt met dit congres de Europese dealerwereld te verzamelen. Bepaald geen eenvoudige opgave gezien de grote versnippering van het aantal vertegenwoordigende lichamen in Europa. Zo organiseert de koepel van de autobedrijven (Cecra) zijn eigen bijeenkomsten. Niettemin hebben ICDP en JD Power wel hun medewerking aan dit Veronese congres gegeven. Kijk voor een uitgebreid verslag van de belangrijkste presentaties in het komende magazine van AM.  

Kom naar het AM Congres Duurzame Mobiliteit  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Europees dealercongres van start - Automobielmanagement.nl

Europees dealercongres van start

In het Noord-Italiaanse Verona is dinsdagavond (14 mei) het internationale dealercongres van Quintegia van start gegaan.

Traditiegetrouw bestond de openingsceremonie uit het gezamenlijk doorknippen van een lint door een rijtje bobo’s, onder hen hoogleraar Leonardo Buzzavo (de drijvende kracht achter dit congres) en NADA-voorman David Westcott. Beide heren toornen qua lengte wat boven de anderen uit.

Quintegia beoogt met dit congres de Europese dealerwereld te verzamelen. Bepaald geen eenvoudige opgave gezien de grote versnippering van het aantal vertegenwoordigende lichamen in Europa. Zo organiseert de koepel van de autobedrijven (Cecra) zijn eigen bijeenkomsten. Niettemin hebben ICDP en JD Power wel hun medewerking aan dit Veronese congres gegeven. Kijk voor een uitgebreid verslag van de belangrijkste presentaties in het komende magazine van AM.  

Kom naar het AM Congres Duurzame Mobiliteit  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding