Rolls-Royce Wraith (vanaf 360 duizend) bij Cito Motors

Cito Motors, moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven, start de verkoop van de Rolls-Royce Wraith. Inclusief BPM en BTW is de coupé leverbaar vanaf 360 duizend euro.

"Een goede prijs voor een geweldige auto", vindt Marissa van Laarhoven, directeur van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven. De Wraith is te zien van 14 t/m 17 juni en leverbaar vanaf het vierde  kwartaal.

Rolls-Royce heeft 92 dealers over de hele wereld, waarvan op dit moment zestien in Europa. Vorig jaar werd bekend dat het familiebedrijf het luxemerk in Nederland mag vertegenwoordigen; in maart opende Cito Motors zijn nieuwe en exclusieve Rolls-Royce-showroom in Eindhoven. Met de toevoeging van de Wraith komt het gamma op zeven modellen, die alle alleen vanuit Eindhoven worden verkocht. Tevens kunnen Rolls-Royce-eigenaren er terecht voor aftersales door speciaal door de fabriek getrainde technici. In 2012 verkocht het merk 3575 auto’s, een nieuw record voor de onderneming. Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven en Cito Motors maken deel uit van de Van Laarhoven Holding, partner van verschillende premium- en luxemerken in Nederland: Aston Martin, BMW, MINI, Jaguar en Land Rover. Het bedrijf telt driehonderd medewerkers.

Rolls-Royce Wraith (vanaf 360 duizend) bij Cito Motors - Automobielmanagement.nl

Rolls-Royce Wraith (vanaf 360 duizend) bij Cito Motors

Cito Motors, moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven, start de verkoop van de Rolls-Royce Wraith. Inclusief BPM en BTW is de coupé leverbaar vanaf 360 duizend euro.

"Een goede prijs voor een geweldige auto", vindt Marissa van Laarhoven, directeur van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven. De Wraith is te zien van 14 t/m 17 juni en leverbaar vanaf het vierde  kwartaal.

Rolls-Royce heeft 92 dealers over de hele wereld, waarvan op dit moment zestien in Europa. Vorig jaar werd bekend dat het familiebedrijf het luxemerk in Nederland mag vertegenwoordigen; in maart opende Cito Motors zijn nieuwe en exclusieve Rolls-Royce-showroom in Eindhoven. Met de toevoeging van de Wraith komt het gamma op zeven modellen, die alle alleen vanuit Eindhoven worden verkocht. Tevens kunnen Rolls-Royce-eigenaren er terecht voor aftersales door speciaal door de fabriek getrainde technici. In 2012 verkocht het merk 3575 auto’s, een nieuw record voor de onderneming. Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven en Cito Motors maken deel uit van de Van Laarhoven Holding, partner van verschillende premium- en luxemerken in Nederland: Aston Martin, BMW, MINI, Jaguar en Land Rover. Het bedrijf telt driehonderd medewerkers.