Bijzondere kunstwerken bij Louwman Exclusive

In de showroom van Louwman Exclusive zijn kunstwerken van kunstenaar/dj Ruud de Wild te zien. Zijn nieuwe collectie werken is in The Wall door hem gepresenteerd.

Ruud de Wild kwam de showroom ingereden in een Lexus LFA die speciaal voor deze gelegenheid bij Louwman Exclusive aanwezig was. Vervolgens onthulde hij zijn meest recente werk ‘A Beautiful Day’. Het euvre van Ruud de Wild mag rekenen op internationale belangstelling.

Behalve de presentatie van Ruuds levenskrachtige schilderijen stond de Surprise Meeting in het teken van nog meer spektakel. Zo konden zo’n vijfhonderd gasten – variërend van Louwman Exclusive-klanten tot zakenrelaties van AutoWeek/GTO (die zijn nieuwe editie presenteerde) en BN-ers – kennismaken met de nieuwe Maserati Ghibli. Met veel rook, een brullende motor en knallende muziek, speciaal door Armin van Buuren ter beschikking gesteld, werd de Ghibli groots onthaald.

De nieuwe Ghibli staat vanaf eind juli bij Louwman Exclusive in de showroom. De officiële Maserati-dealer heeft overigens de buitenzijde van de showroom voorzien van een gigantische afbeelding van honderd vierkante meter van de Ghibli.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bijzondere kunstwerken bij Louwman Exclusive - Automobielmanagement.nl

Bijzondere kunstwerken bij Louwman Exclusive

In de showroom van Louwman Exclusive zijn kunstwerken van kunstenaar/dj Ruud de Wild te zien. Zijn nieuwe collectie werken is in The Wall door hem gepresenteerd.

Ruud de Wild kwam de showroom ingereden in een Lexus LFA die speciaal voor deze gelegenheid bij Louwman Exclusive aanwezig was. Vervolgens onthulde hij zijn meest recente werk ‘A Beautiful Day’. Het euvre van Ruud de Wild mag rekenen op internationale belangstelling.

Behalve de presentatie van Ruuds levenskrachtige schilderijen stond de Surprise Meeting in het teken van nog meer spektakel. Zo konden zo’n vijfhonderd gasten – variërend van Louwman Exclusive-klanten tot zakenrelaties van AutoWeek/GTO (die zijn nieuwe editie presenteerde) en BN-ers – kennismaken met de nieuwe Maserati Ghibli. Met veel rook, een brullende motor en knallende muziek, speciaal door Armin van Buuren ter beschikking gesteld, werd de Ghibli groots onthaald.

De nieuwe Ghibli staat vanaf eind juli bij Louwman Exclusive in de showroom. De officiële Maserati-dealer heeft overigens de buitenzijde van de showroom voorzien van een gigantische afbeelding van honderd vierkante meter van de Ghibli.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding