Speciale editie BMW 1-serie exclusief voor online

Voor het eerst in Nederland brengen de webwinkels ANWBautokoopservice.nl en Nieuweautokopen.nl in samenwerking met de importeur een BMW op de markt die uitsluitend online te koop is. Het gaat om de 114i Online Edition.

De speciale uitvoering kost 25 duizend euro. Door het speciale online-optiepakket met lichtmetalen wielen en een licht- en regensensor is de standaarduitrusting verder uitgebreid. Het voordeel van de Online-Edition bedraagt 734 euro.  Dankzij de Efficient Dynamics-technologie heeft het model een gecombineerd verbruik van 5,3 liter benzine per 100 kilometer met energielabel A.

De BMW 114i Online Edition is te koop bij Nieuweautokopen.nl, ANWB Autokoopservice, en BMW’s eigen website. Leasen kan ook; BMW Financial Services heeft een aantrekkelijk Private Lease-voorstel. De auto is er in twee kleuren: Schwarz II en Alpinweiss II. De Online Edition wordt binnen drie weken geleverd door de BMW-dealer.  ANWB en Nieuweautokopen.nl verwachten dat ook andere automerken uitvoeringen zullen ontwikkelen die specifiek voor de verkoop via internet worden ingezet.  Meer informatie over de BMW 114i Online Edition is te vinden op nieuweautokopen.nl, anwbautokoopservice.nl en bmw.nl.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Speciale editie BMW 1-serie exclusief voor online - Automobielmanagement.nl

Speciale editie BMW 1-serie exclusief voor online

Voor het eerst in Nederland brengen de webwinkels ANWBautokoopservice.nl en Nieuweautokopen.nl in samenwerking met de importeur een BMW op de markt die uitsluitend online te koop is. Het gaat om de 114i Online Edition.

De speciale uitvoering kost 25 duizend euro. Door het speciale online-optiepakket met lichtmetalen wielen en een licht- en regensensor is de standaarduitrusting verder uitgebreid. Het voordeel van de Online-Edition bedraagt 734 euro.  Dankzij de Efficient Dynamics-technologie heeft het model een gecombineerd verbruik van 5,3 liter benzine per 100 kilometer met energielabel A.

De BMW 114i Online Edition is te koop bij Nieuweautokopen.nl, ANWB Autokoopservice, en BMW’s eigen website. Leasen kan ook; BMW Financial Services heeft een aantrekkelijk Private Lease-voorstel. De auto is er in twee kleuren: Schwarz II en Alpinweiss II. De Online Edition wordt binnen drie weken geleverd door de BMW-dealer.  ANWB en Nieuweautokopen.nl verwachten dat ook andere automerken uitvoeringen zullen ontwikkelen die specifiek voor de verkoop via internet worden ingezet.  Meer informatie over de BMW 114i Online Edition is te vinden op nieuweautokopen.nl, anwbautokoopservice.nl en bmw.nl.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding