Tesla opent showroom in Brussel

De Amerikaanse fabrikant van elektrische auto’s Tesla gaat – naast de showroom in Eindhoven en de vestiging in de PC Hooftstraat in Amsterdam – ook een showroom openen in Brussel. De Belgische hoofdstad krijgt daarbij ook een technisch centrum voor het onderhoud.

Dat meldt de Belgische economische krant De Tijd. Volgens de krant zal de showroom nog deze maand zijn deuren openen. De uitbreiding past in de plannen van Tesla om – vanuit een hoofdkantoor in Amsterdam – een Europees netwerk op te bouwen om de introductie van de Tesla S en vervolgens latere modellen te ondersteunen. De Amerikaanse fabrikant heeft daartoe ook al een Belgische onderneming opgericht die is gevestigd in Waver. De gezinswagen Tesla S moet in België overigens 72.600 tot 83.150 euro (incl.btw) gaan kosten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tesla opent showroom in Brussel - Automobielmanagement.nl

Tesla opent showroom in Brussel

De Amerikaanse fabrikant van elektrische auto’s Tesla gaat – naast de showroom in Eindhoven en de vestiging in de PC Hooftstraat in Amsterdam – ook een showroom openen in Brussel. De Belgische hoofdstad krijgt daarbij ook een technisch centrum voor het onderhoud.

Dat meldt de Belgische economische krant De Tijd. Volgens de krant zal de showroom nog deze maand zijn deuren openen. De uitbreiding past in de plannen van Tesla om – vanuit een hoofdkantoor in Amsterdam – een Europees netwerk op te bouwen om de introductie van de Tesla S en vervolgens latere modellen te ondersteunen. De Amerikaanse fabrikant heeft daartoe ook al een Belgische onderneming opgericht die is gevestigd in Waver. De gezinswagen Tesla S moet in België overigens 72.600 tot 83.150 euro (incl.btw) gaan kosten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding