Voormalige eigenaren Wander vertrekken bij Pouw

Bij Pouw Wander en Pouw van der Molen (Pouw Automotive Noord) gaan Geertjan Timmer en Alexia Timmer-Oostland per 1 oktober vertrekken.

Evert Muller, divisiedirecteur Pouw Oost, neemt hun taken over.

Het duo gaf achttien jaar richting aan (het in 1919 opgerichte) autobedrijf Wander. Na de uitbreiding in 2001 met AutoRent Wander werd een jaar later Lease Quality opgericht. In 2012 verkocht het tweetal Wander Assen en Lease Quality aan Pouw Automotive Groep. Aansluitend droegen ze bij aan de uitbouw van Pouw Automotive Noord, met vestigingen in Groningen, Assen en Haren. In het afgelopen jaar is geïnvesteerd in een centrale administratie, nieuwe automatisering en een klantencontactcentrum. In dat proces werden de dealerbedrijven Wander en Van der Molen (door Pouw gekocht in 2011) samengevoegd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Voormalige eigenaren Wander vertrekken bij Pouw - Automobielmanagement.nl

Voormalige eigenaren Wander vertrekken bij Pouw

Bij Pouw Wander en Pouw van der Molen (Pouw Automotive Noord) gaan Geertjan Timmer en Alexia Timmer-Oostland per 1 oktober vertrekken.

Evert Muller, divisiedirecteur Pouw Oost, neemt hun taken over.

Het duo gaf achttien jaar richting aan (het in 1919 opgerichte) autobedrijf Wander. Na de uitbreiding in 2001 met AutoRent Wander werd een jaar later Lease Quality opgericht. In 2012 verkocht het tweetal Wander Assen en Lease Quality aan Pouw Automotive Groep. Aansluitend droegen ze bij aan de uitbouw van Pouw Automotive Noord, met vestigingen in Groningen, Assen en Haren. In het afgelopen jaar is geïnvesteerd in een centrale administratie, nieuwe automatisering en een klantencontactcentrum. In dat proces werden de dealerbedrijven Wander en Van der Molen (door Pouw gekocht in 2011) samengevoegd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding