Utrecht is dealer 18 van McLaren in Europa

McLaren Automotive breidt zijn Europese netwerk uit met een dealervestiging in Leidse Rijn bij Utrecht.

Vanuit ‘the Wall’ aan de snelweg A2 zal Louwman Exclusive – onderdeel van de Louwman Groep – het merk gaan vertegenwoordigen. "We hebben een hoop verzoeken gehad om retailer te mogen worden in Nederland", zegt David Brimson, European Regional Director voor McLaren Automotive. "Bij de Louwman Groep is de passie voor auto’s ruim aanwezig, dus we hadden geen betere partner kunnen vinden."

‘Utrecht’ is de achttiende retailer van het merk in Europa. Alles bij elkaar is McLaren nu vertegenwoordigd in 26 markten wereldwijd, waarvan elf in Europa: Oostenrijk, België, Frankrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Monaco, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Utrecht is dealer 18 van McLaren in Europa - Automobielmanagement.nl

Utrecht is dealer 18 van McLaren in Europa

McLaren Automotive breidt zijn Europese netwerk uit met een dealervestiging in Leidse Rijn bij Utrecht.

Vanuit ‘the Wall’ aan de snelweg A2 zal Louwman Exclusive – onderdeel van de Louwman Groep – het merk gaan vertegenwoordigen. "We hebben een hoop verzoeken gehad om retailer te mogen worden in Nederland", zegt David Brimson, European Regional Director voor McLaren Automotive. "Bij de Louwman Groep is de passie voor auto’s ruim aanwezig, dus we hadden geen betere partner kunnen vinden."

‘Utrecht’ is de achttiende retailer van het merk in Europa. Alles bij elkaar is McLaren nu vertegenwoordigd in 26 markten wereldwijd, waarvan elf in Europa: Oostenrijk, België, Frankrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Monaco, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding