Stern verkoopt Ford-dealer Amersfoort aan Broekhuis

De Stern Groep verkoopt zijn Ford-vestiging in Amersfoort aan de Broekhuis Holding.

Beide partijen hebben een intentieverklaring getekend. Beoogd wordt de transactie af te ronden rond de jaarwisseling.

Stern voegt al zijn Ford-bedrijven samen op één administratief systeem en in één vennootschap. Alle Ford-vestigingen van Stern, behalve de twee in Amersfoort en Soest, vormen een nagenoeg aaneengesloten verzorgingsgebied in het westen van het land. Een aaneengesloten verzorgingsgebied geeft optimale mogelijkheden de bedrijfsprocessen vergaand te integreren, waardoor synergievoordeel behaald kan worden. Om die reden "en in nauw overleg met Ford Nederland" is besloten tot ‘Amersfoort’ te verkopen aan de Broekhuis Holding. Zij heeft al Ford vestigingen in de omgeving van Amersfoort. De Ford-vestiging in Soest maakt geen deel uit van de transactie en blijft nog tot uiterlijk eind 2014 actief met Ford. Stern Groep overweegt in 2014 een SternPoint (de eigen garageformule) te vestigen in Soest.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stern verkoopt Ford-dealer Amersfoort aan Broekhuis - Automobielmanagement.nl

Stern verkoopt Ford-dealer Amersfoort aan Broekhuis

De Stern Groep verkoopt zijn Ford-vestiging in Amersfoort aan de Broekhuis Holding.

Beide partijen hebben een intentieverklaring getekend. Beoogd wordt de transactie af te ronden rond de jaarwisseling.

Stern voegt al zijn Ford-bedrijven samen op één administratief systeem en in één vennootschap. Alle Ford-vestigingen van Stern, behalve de twee in Amersfoort en Soest, vormen een nagenoeg aaneengesloten verzorgingsgebied in het westen van het land. Een aaneengesloten verzorgingsgebied geeft optimale mogelijkheden de bedrijfsprocessen vergaand te integreren, waardoor synergievoordeel behaald kan worden. Om die reden "en in nauw overleg met Ford Nederland" is besloten tot ‘Amersfoort’ te verkopen aan de Broekhuis Holding. Zij heeft al Ford vestigingen in de omgeving van Amersfoort. De Ford-vestiging in Soest maakt geen deel uit van de transactie en blijft nog tot uiterlijk eind 2014 actief met Ford. Stern Groep overweegt in 2014 een SternPoint (de eigen garageformule) te vestigen in Soest.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding