Dealerdirect meldt miljoenste autotaxatie

Het online veilinghuis Dealerdirect heeft deze week de miljoenste taxatie van een particuliere auto afgehandeld via de site ikwilvanmijnautoaf.nl. Inmiddels heeft het bedrijf sinds 2006 al ruim 15 duizend voertuigen verkocht via de veilingen.

Directeur Vincent Stevens: "Consumenten vinden het vervelend met autodealers te moeten onderhandelen over de inruilprijs van de auto. Vaak hebben ze er minder verstand van en zijn ze onzeker over de prijs die zij voor hun occasion krijgen. Daarom kiezen zij er steeds vaker voor hun auto online aan een autobedrijf te verkopen. En het onderhandelen laten ze over aan onze automakelaars. Deze week hebben we ons miljoenste voertuigtaxatie uitgevoerd." In Nederland werkt Dealerdirect met 32 automakelaars. Zo’n negentig procent van de aangeboden auto’s is afkomstig van consumenten, zegt Stevens. "Consumenten bieden vaak interessante, compacte auto’s aan met een lage kilometerstand en een benzinemotor. Dat zijn precies de auto’s die als occasion goed zijn door te verkopen door autodealers."

Dealerdirect is ook in België, Duitsland en de Verenigde Staten en claimt daarmee één van de grootste autoveilingen van Europa te zijn. In de Benelux en Duitsland beschikt Dealerdirect over een netwerk van ruim vijfduizend merkdealers, groothandelaren, auto-exporteurs, autodemontagebedrijven en universele garages, die allemaal kunnen bieden op de voertuigen die via ikwilvanmijnautoaf.nl worden aangeboden.

Dealerdirect is sinds 2006 actief in de wereld van de online voertuigveilingen. Onlangs heeft Dealerdirect z’n dienstverlening uitgebreid met het online veilen van motorfietsen, campers en caravans. In de nabije toekomst wil Dealerdirect het internationale werkgebied nog verder uitbreiden met dezelfde aanpak voor het online veilen van voertuigen.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Dealerdirect meldt miljoenste autotaxatie - Automobielmanagement.nl

Dealerdirect meldt miljoenste autotaxatie

Het online veilinghuis Dealerdirect heeft deze week de miljoenste taxatie van een particuliere auto afgehandeld via de site ikwilvanmijnautoaf.nl. Inmiddels heeft het bedrijf sinds 2006 al ruim 15 duizend voertuigen verkocht via de veilingen.

Directeur Vincent Stevens: "Consumenten vinden het vervelend met autodealers te moeten onderhandelen over de inruilprijs van de auto. Vaak hebben ze er minder verstand van en zijn ze onzeker over de prijs die zij voor hun occasion krijgen. Daarom kiezen zij er steeds vaker voor hun auto online aan een autobedrijf te verkopen. En het onderhandelen laten ze over aan onze automakelaars. Deze week hebben we ons miljoenste voertuigtaxatie uitgevoerd." In Nederland werkt Dealerdirect met 32 automakelaars. Zo’n negentig procent van de aangeboden auto’s is afkomstig van consumenten, zegt Stevens. "Consumenten bieden vaak interessante, compacte auto’s aan met een lage kilometerstand en een benzinemotor. Dat zijn precies de auto’s die als occasion goed zijn door te verkopen door autodealers."

Dealerdirect is ook in België, Duitsland en de Verenigde Staten en claimt daarmee één van de grootste autoveilingen van Europa te zijn. In de Benelux en Duitsland beschikt Dealerdirect over een netwerk van ruim vijfduizend merkdealers, groothandelaren, auto-exporteurs, autodemontagebedrijven en universele garages, die allemaal kunnen bieden op de voertuigen die via ikwilvanmijnautoaf.nl worden aangeboden.

Dealerdirect is sinds 2006 actief in de wereld van de online voertuigveilingen. Onlangs heeft Dealerdirect z’n dienstverlening uitgebreid met het online veilen van motorfietsen, campers en caravans. In de nabije toekomst wil Dealerdirect het internationale werkgebied nog verder uitbreiden met dezelfde aanpak voor het online veilen van voertuigen.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding