Motorhuis nieuwe Mazda-dealer in Amsterdam

Met ingang van vandaag (8 oktober) is Motorhuis de nieuwe Mazda-dealer voor Amsterdam en omliggende regio. Daarmee heeft Mazda na bijna drie jaar weer een officiële salesdealer in het rayon van de hoofdstad.

Het pand waar Motorhuis nieuwe Mazda’s gaat verkopen aan de Van der Madeweg 23 is als eerste in Nederland volledig conform de nieuwe Mazda-huisstijl ingericht en aangekleed. Op donderdag 24 oktober wordt de lancering van de nieuwe dealer formeel gevierd, samen met de introductie van de Mazda3. Importeur Mazda Motor Nederland is blij dat er na bijna drie jaar weer een dealer voor Amsterdam en omliggende regio gevonden is. "Motorhuis is een partij binnen de autobranche waar wij als importeur het volste vertrouwen in hebben", aldus directeur Martijn ten Brink van Mazda Motor Nederland in Waddinxveen. "Naast het dealerbedrijf in Amsterdam zullen we deze maand nog, ook samen met Motorhuis, een vernieuwend retailconcept starten in Leiden. Daar zal Mazda in de Haarlemmerstraat, de drukste winkelstraat,  een Mazda-winkel openen. Het zal een echte winkel worden, geen dealershowroom, maar wel met één of twee auto’s, waar de nieuwsgierigheid van de klant behoorlijk geprikkeld wordt. Meer nieuws daarover volgt later."

De nieuwe huisstijl, die voor alle Mazda-dealers in Europa zal gaan gelden, zal als eerste in Nederland worden toegepast op het pand van Motorhuis aan de Van der Madeweg. Motorhuis begon in 1919 als familiebedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot een dealerorganisatie met twintig locaties in Nederland. Samen met zusterbedrijven Autoschadehuis, Multilease, Multirent en Multi Energy maakt Motorhuis onderdeel uit van Markeur.

 

Motorhuis nieuwe Mazda-dealer in Amsterdam - Automobielmanagement.nl

Motorhuis nieuwe Mazda-dealer in Amsterdam

Met ingang van vandaag (8 oktober) is Motorhuis de nieuwe Mazda-dealer voor Amsterdam en omliggende regio. Daarmee heeft Mazda na bijna drie jaar weer een officiële salesdealer in het rayon van de hoofdstad.

Het pand waar Motorhuis nieuwe Mazda’s gaat verkopen aan de Van der Madeweg 23 is als eerste in Nederland volledig conform de nieuwe Mazda-huisstijl ingericht en aangekleed. Op donderdag 24 oktober wordt de lancering van de nieuwe dealer formeel gevierd, samen met de introductie van de Mazda3. Importeur Mazda Motor Nederland is blij dat er na bijna drie jaar weer een dealer voor Amsterdam en omliggende regio gevonden is. "Motorhuis is een partij binnen de autobranche waar wij als importeur het volste vertrouwen in hebben", aldus directeur Martijn ten Brink van Mazda Motor Nederland in Waddinxveen. "Naast het dealerbedrijf in Amsterdam zullen we deze maand nog, ook samen met Motorhuis, een vernieuwend retailconcept starten in Leiden. Daar zal Mazda in de Haarlemmerstraat, de drukste winkelstraat,  een Mazda-winkel openen. Het zal een echte winkel worden, geen dealershowroom, maar wel met één of twee auto’s, waar de nieuwsgierigheid van de klant behoorlijk geprikkeld wordt. Meer nieuws daarover volgt later."

De nieuwe huisstijl, die voor alle Mazda-dealers in Europa zal gaan gelden, zal als eerste in Nederland worden toegepast op het pand van Motorhuis aan de Van der Madeweg. Motorhuis begon in 1919 als familiebedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot een dealerorganisatie met twintig locaties in Nederland. Samen met zusterbedrijven Autoschadehuis, Multilease, Multirent en Multi Energy maakt Motorhuis onderdeel uit van Markeur.