Herwers neemt Hyundai Scherling Deventer over

De Herwers Groep neemt per direct de activiteiten van Hyundai-dealer Scherling in Deventer over.

Onder de naam Herwers Hyundai Deventer is Herwers vanaf vandaag Hyundai-dealer voor Deventer en omstreken. De bedrijfsactiviteiten zullen vanaf de huidige locatie worden voorgezet. Alle medewerkers van Scherling worden door Herwers overgenomen. Jos Herwers zegt blij te zijn met de overname. "Dankzij de overname in Deventer zijn wij nu in de hele stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen-Deventer vertegenwoordigd als Hyundai-dealer. Deventer is dan ook een mooie uitbreiding op ons verzorgingsgebied." Ondanks de economisch uitdagende tijd heeft Herwers vertrouwen in de toekomst. "Deze economische tijd biedt bedrijven soms kansen die je moet durven pakken. Wij hebben veel vertrouwen in het merk Hyundai."

De overname van Hyundai Scherling betekent dat de Herwers Groep wordt uitgebreid naar zeven vestigingen. De Herwers Groep heeft ook vestigingen in Doetinchem

(Renault en Dacia), Hengelo Gld. (Nissan), Neede (Renault en Dacia) en Zevenaar (Renault en Nissan). In Zutphen is Herwers behalve Hyundai-dealer ook Mitsubishi-dealer. In 2013 is Herwers voor het achtste jaar op rij zijn verkozen tot Hyundai Excellent dealer. Bovendien is Herwers toegelaten tot de zopgenoemde Frontier Dealer Club, een exclusieve groep Hyundai-dealers die door het hoofdkantoor in Korea wordt erkend en beloond voor hun prestaties.

Herwers Renault is onlangs voor het derde jaar op rij verkozen als beste Renault-dealer van Nederland en Herwers Nissan werd begin dit jaar verkozen tot Nissan Dealer van het Jaar 2012.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Herwers neemt Hyundai Scherling Deventer over - Automobielmanagement.nl

Herwers neemt Hyundai Scherling Deventer over

De Herwers Groep neemt per direct de activiteiten van Hyundai-dealer Scherling in Deventer over.

Onder de naam Herwers Hyundai Deventer is Herwers vanaf vandaag Hyundai-dealer voor Deventer en omstreken. De bedrijfsactiviteiten zullen vanaf de huidige locatie worden voorgezet. Alle medewerkers van Scherling worden door Herwers overgenomen. Jos Herwers zegt blij te zijn met de overname. "Dankzij de overname in Deventer zijn wij nu in de hele stedendriehoek Apeldoorn-Zutphen-Deventer vertegenwoordigd als Hyundai-dealer. Deventer is dan ook een mooie uitbreiding op ons verzorgingsgebied." Ondanks de economisch uitdagende tijd heeft Herwers vertrouwen in de toekomst. "Deze economische tijd biedt bedrijven soms kansen die je moet durven pakken. Wij hebben veel vertrouwen in het merk Hyundai."

De overname van Hyundai Scherling betekent dat de Herwers Groep wordt uitgebreid naar zeven vestigingen. De Herwers Groep heeft ook vestigingen in Doetinchem

(Renault en Dacia), Hengelo Gld. (Nissan), Neede (Renault en Dacia) en Zevenaar (Renault en Nissan). In Zutphen is Herwers behalve Hyundai-dealer ook Mitsubishi-dealer. In 2013 is Herwers voor het achtste jaar op rij zijn verkozen tot Hyundai Excellent dealer. Bovendien is Herwers toegelaten tot de zopgenoemde Frontier Dealer Club, een exclusieve groep Hyundai-dealers die door het hoofdkantoor in Korea wordt erkend en beloond voor hun prestaties.

Herwers Renault is onlangs voor het derde jaar op rij verkozen als beste Renault-dealer van Nederland en Herwers Nissan werd begin dit jaar verkozen tot Nissan Dealer van het Jaar 2012.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding