Tesla kiest voor Arnhem en Den Haag

Tesla zou winkels en servicecentra vestigen in Rotterdam en Apeldoorn maar er is nu gekozen voor Arnhem en Den Haag. Maar eerst wordt er nog een winkel aan de Amsterdamse PC Hooftstraat geopend.

Het begon in Nederland met een winkel in Eindhoven en daarna kwam de ‘fabriek’ in Tilburg -in concreto een assemblagehal waar ook service wordt verleend aan klanten. Sinds kort kan men ook terecht in Amsterdam-Zuidoost.

Nu staan dus Arnhem en Den Haag op de lijst voor een vestiging. Klanten die niet in de buurt van een Tesla-servicecentrum wonen, kunnen terecht bij de Tesla Rangers-service. Dan komt er een monteur op locatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tesla kiest voor Arnhem en Den Haag - Automobielmanagement.nl

Tesla kiest voor Arnhem en Den Haag

Tesla zou winkels en servicecentra vestigen in Rotterdam en Apeldoorn maar er is nu gekozen voor Arnhem en Den Haag. Maar eerst wordt er nog een winkel aan de Amsterdamse PC Hooftstraat geopend.

Het begon in Nederland met een winkel in Eindhoven en daarna kwam de ‘fabriek’ in Tilburg -in concreto een assemblagehal waar ook service wordt verleend aan klanten. Sinds kort kan men ook terecht in Amsterdam-Zuidoost.

Nu staan dus Arnhem en Den Haag op de lijst voor een vestiging. Klanten die niet in de buurt van een Tesla-servicecentrum wonen, kunnen terecht bij de Tesla Rangers-service. Dan komt er een monteur op locatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding