Nederlandse Hyundai-dealers krijgen Europese award

Drie Nederlandse Hyundai-dealers hebben de award voor de hoogste score op het gebied van klanttevredenheid gekregen. Het betreft Herwers Hyundai uit Apeldoorn, Van Riel uit Breda en Van der Linden uit Waddinxveen.

Hyundai hamert bij zijn Europese dealers al jaren op een topscore in klanttevredenheid. Niet voor niets wil Hyundai niet zozeer het grootste autoconcern ter wereld zijn, maar wel het meest geliefde. Wie de Customer Satisfaction Excellence Award wint, heeft dus meer dan uitstekend gepresteerd.  De directieleden Jos Herwers, Peter van Riel en Rob Knop werden als vertegenwoordigers van de drie winnende Nederlandse Hyundai-dealers afgelopen week in Barcelona uitgebreid in het zonnetje gezet. In het befaamde restaurant Esferic op de olympische berg Montjuic, met uitzicht op Barcelona, beloonden Hyundai-president B.K. Rhim en vicepresident Allan Rushforth het drietal met de Europese Klanttevredenheid Trofee van Hyundai.

De Van der Lindengroep uit Waddinxveen was extra trots omdat Van der Linden een topscore had behaald in het overall klassement. Van Riel had een topscore behaald in de categorie Verkoop en Herwers in de categorie After Sales.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nederlandse Hyundai-dealers krijgen Europese award - Automobielmanagement.nl

Nederlandse Hyundai-dealers krijgen Europese award

Drie Nederlandse Hyundai-dealers hebben de award voor de hoogste score op het gebied van klanttevredenheid gekregen. Het betreft Herwers Hyundai uit Apeldoorn, Van Riel uit Breda en Van der Linden uit Waddinxveen.

Hyundai hamert bij zijn Europese dealers al jaren op een topscore in klanttevredenheid. Niet voor niets wil Hyundai niet zozeer het grootste autoconcern ter wereld zijn, maar wel het meest geliefde. Wie de Customer Satisfaction Excellence Award wint, heeft dus meer dan uitstekend gepresteerd.  De directieleden Jos Herwers, Peter van Riel en Rob Knop werden als vertegenwoordigers van de drie winnende Nederlandse Hyundai-dealers afgelopen week in Barcelona uitgebreid in het zonnetje gezet. In het befaamde restaurant Esferic op de olympische berg Montjuic, met uitzicht op Barcelona, beloonden Hyundai-president B.K. Rhim en vicepresident Allan Rushforth het drietal met de Europese Klanttevredenheid Trofee van Hyundai.

De Van der Lindengroep uit Waddinxveen was extra trots omdat Van der Linden een topscore had behaald in het overall klassement. Van Riel had een topscore behaald in de categorie Verkoop en Herwers in de categorie After Sales.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding