Van Leeuwen neemt activiteiten Autobedrijf Leewis over

Per 1 december heeft Van Leeuwen Auto’s de activiteiten van Autobedrijf Leewis uit Veenendaal overgenomen.

Autobedrijf Leewis was (aftersales-) dealer van de merken Alfa, Mazda, Nissan en Chevrolet en had naast het autobedrijf ook een schadeafdeling. "Door de economische omstandigheden ontstonden er moeilijkheden", meldt het persbericht. Van Leeuwen Auto’s sprong hierop in door de bedrijfsactiviteiten en nog in dienst zijnde medewerkers over te nemen. De locatie van Leewis aan de Industrielaan 10 blijft ongewijzigd.

Van Leeuwen Auto’s hoopt binnenkort het veertigjarig bestaan in de Betuwe te vieren. Uitbreiden naar Veenendaal was "een logische stap", gezien de groei van het familiebedrijf. Van Leeuwen Auto’s wil zijn fullservice concept vanuit Kesteren naar Veenendaal brengen en verwacht met een "frisse start" het volume op korte termijn weer op een gezond niveau te brengen. Tevens zullen de schadewerkzaamheden van Leewis ondergebracht worden bij Van Leeuwen Autoschade. Leewis heeft in een naastgelegen pand nog de activiteiten van een groot taxibedrijf, tankstation en carwash. De familie Leewis zal zich blijven inzetten op deze activiteiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Leeuwen neemt activiteiten Autobedrijf Leewis over - Automobielmanagement.nl

Van Leeuwen neemt activiteiten Autobedrijf Leewis over

Per 1 december heeft Van Leeuwen Auto’s de activiteiten van Autobedrijf Leewis uit Veenendaal overgenomen.

Autobedrijf Leewis was (aftersales-) dealer van de merken Alfa, Mazda, Nissan en Chevrolet en had naast het autobedrijf ook een schadeafdeling. "Door de economische omstandigheden ontstonden er moeilijkheden", meldt het persbericht. Van Leeuwen Auto’s sprong hierop in door de bedrijfsactiviteiten en nog in dienst zijnde medewerkers over te nemen. De locatie van Leewis aan de Industrielaan 10 blijft ongewijzigd.

Van Leeuwen Auto’s hoopt binnenkort het veertigjarig bestaan in de Betuwe te vieren. Uitbreiden naar Veenendaal was "een logische stap", gezien de groei van het familiebedrijf. Van Leeuwen Auto’s wil zijn fullservice concept vanuit Kesteren naar Veenendaal brengen en verwacht met een "frisse start" het volume op korte termijn weer op een gezond niveau te brengen. Tevens zullen de schadewerkzaamheden van Leewis ondergebracht worden bij Van Leeuwen Autoschade. Leewis heeft in een naastgelegen pand nog de activiteiten van een groot taxibedrijf, tankstation en carwash. De familie Leewis zal zich blijven inzetten op deze activiteiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding