Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Curator Hans Silvius praat met verschillende overnamekandidaten. "Ik verwacht weinig problemen om op korte termijn tot een deal te komen", laat hij weten.

Vorige week dinsdag vroeg Pouw Automotive faillissement aan voor de bedrijven in Groningen en Assen, die de merken Opel, Mazda, Chevrolet en Kia vertegenwoordigden. De werkplaatsen gaan maandag (vandaag) al weer open voor onderhoud en reparatie.

Vooralsnog neemt De Winschoter Opel-dealer Ambergen de levering van nieuwe auto’s over van de beide dealers. Het gaat om de leveringscontracten van ruim honderd nieuwe auto’s. Klanten die aanspraak willen maken op garantie van eerder gekochte auto’s kunnen terecht bij alle Opel-dealers in de omgeving. Een klein deel van de klanten in Assen krijgt de nieuwe auto uitgeleverd via de dealer in Meppel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding