Verkoop Ford-vestiging in Amersfoort afgerond

Conform de eerder gemaakte afspraken heeft Stern Groep de Ford-vestiging in Amersfoort op de jaarwisseling verkocht aan Broekhuis Holding. De verkoop leidt tot een netto boekwinst van ruim 400 duizend euro.

Aansluitend heeft Stern besloten de verkoop van Ford in Soest te staken. De werkplaats draait onder het management van SternPoint totdat een goed plan voor een universeel garagebedrijf in Soest en omgeving is uitgewerkt.

Alle Ford-bedrijven van Stern Groep worden versneld samengevoegd op één administratief systeem en in één vennootschap. Alle Ford-vestigingen van Stern vormen nu een nagenoeg aaneengesloten verzorgingsgebied in voornamelijk de Randstad. Aan het realiseren van de synergievoordelen geeft de groep in 2014 prioriteit.

Na het vertrek van Jan-Bas Veltman en de andere taakinvulling van Marijn van Kalmthout is besloten het directieteam van Ardea Auto onder aanvoering van Gerrit Klock uit te breiden met Guus Baris. Het  bestaat nu uit Gerrit Klock (statutair directeur en lid van de Groepsraad van Stern Groep), John van Haaster (directeur Ardea Auto Noord), Guus Baris (directeur Ardea Auto Zuid), René Stolwijk (controller) en Marco Steenwijk (business controller). Marijn van Kalmthout blijft commercieel betrokken bij Ardea Auto voor bewerking van de groot zakelijke markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verkoop Ford-vestiging in Amersfoort afgerond - Automobielmanagement.nl

Verkoop Ford-vestiging in Amersfoort afgerond

Conform de eerder gemaakte afspraken heeft Stern Groep de Ford-vestiging in Amersfoort op de jaarwisseling verkocht aan Broekhuis Holding. De verkoop leidt tot een netto boekwinst van ruim 400 duizend euro.

Aansluitend heeft Stern besloten de verkoop van Ford in Soest te staken. De werkplaats draait onder het management van SternPoint totdat een goed plan voor een universeel garagebedrijf in Soest en omgeving is uitgewerkt.

Alle Ford-bedrijven van Stern Groep worden versneld samengevoegd op één administratief systeem en in één vennootschap. Alle Ford-vestigingen van Stern vormen nu een nagenoeg aaneengesloten verzorgingsgebied in voornamelijk de Randstad. Aan het realiseren van de synergievoordelen geeft de groep in 2014 prioriteit.

Na het vertrek van Jan-Bas Veltman en de andere taakinvulling van Marijn van Kalmthout is besloten het directieteam van Ardea Auto onder aanvoering van Gerrit Klock uit te breiden met Guus Baris. Het  bestaat nu uit Gerrit Klock (statutair directeur en lid van de Groepsraad van Stern Groep), John van Haaster (directeur Ardea Auto Noord), Guus Baris (directeur Ardea Auto Zuid), René Stolwijk (controller) en Marco Steenwijk (business controller). Marijn van Kalmthout blijft commercieel betrokken bij Ardea Auto voor bewerking van de groot zakelijke markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding