Škoda-dealer Ab Mulder opent vestiging in Deventer

Op een nog exact te bepalen datum in de eerste helft van februari opent Skoda-dealer Ab Mulder BV een eigen vestiging in Deventer.

De locatie op industrieterrein ‘De nieuwe Wetering’ (Solingenstraat 11) bevindt zich op ongeveer 250 meter van de plek waar voorheen Škoda Morrenhof BV zat. In overleg met Skoda-importeur Pon stopte Morrenhof per 1 januari jl. met het dealerschap, om zich volledig te gaan richten op het al langer gevoerde merk Toyota – "waar we meer toekomst in zien", aldus Margot Morrenhof.

In Deventer wordt nu het stokje overgenomen door Ab Mulder BV, dat al gevestigd is in Apeldoorn en Zutphen. Behalve in nieuw en gebruikt voorziet het familiebedrijf ook in reparatie en onderhoud, APK, verzekeringen, leasing en financiering. In de locatie-Deventer wordt vestigingsmanager Ronald Wentink voor de klanten het eerste aanspreekpunt. Inclusief hemzelf komen er vier mensen te werken. Škoda-dealer Ab Mulder huurt in Deventer ruimte van (en grenzend aan) buurman Citroën Coolen, met wie de eerstkomende tijd ook de werkplaats wordt gedeeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Škoda-dealer Ab Mulder opent vestiging in Deventer - Automobielmanagement.nl

Škoda-dealer Ab Mulder opent vestiging in Deventer

Op een nog exact te bepalen datum in de eerste helft van februari opent Skoda-dealer Ab Mulder BV een eigen vestiging in Deventer.

De locatie op industrieterrein ‘De nieuwe Wetering’ (Solingenstraat 11) bevindt zich op ongeveer 250 meter van de plek waar voorheen Škoda Morrenhof BV zat. In overleg met Skoda-importeur Pon stopte Morrenhof per 1 januari jl. met het dealerschap, om zich volledig te gaan richten op het al langer gevoerde merk Toyota – "waar we meer toekomst in zien", aldus Margot Morrenhof.

In Deventer wordt nu het stokje overgenomen door Ab Mulder BV, dat al gevestigd is in Apeldoorn en Zutphen. Behalve in nieuw en gebruikt voorziet het familiebedrijf ook in reparatie en onderhoud, APK, verzekeringen, leasing en financiering. In de locatie-Deventer wordt vestigingsmanager Ronald Wentink voor de klanten het eerste aanspreekpunt. Inclusief hemzelf komen er vier mensen te werken. Škoda-dealer Ab Mulder huurt in Deventer ruimte van (en grenzend aan) buurman Citroën Coolen, met wie de eerstkomende tijd ook de werkplaats wordt gedeeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding