Nissan-dealer Van den Born ook in Oosterhout

Nissan breidt het dealernetwerk per 1 februari uit met een nieuwe vestiging in Oosterhout: Autobedrijf Leendert van den Born.

Met de integratie van Nissan in de bestaande vestiging aan de Meidoornlaan telt Autobedrijf Leendert van den Born nu vier Nissan-vestigingen.

Het familiebedrijf is al decennialang dé officiële Nissan-dealer voor Midden- en West-Brabant, met vestigingen in Breda, Roosendaal en Tilburg (onder de naam Garage Denissen). Directeur en eigenaar is Bart van den Born. De onderneming begon in 1967 met een Fina-pompstation in Breda, dat in de loop der jaren uitgroeide tot een allround-autobedrijf. In 1975 verkreeg Van den Born het officiële dealerschap van Subaru. Vijf jaar later, na de realisatie van een gloednieuw pand aan de Spinveld in Breda, kwam daar het dealerschap van Datsun bij. Datsun werd na een paar jaar Nissan. Een paar jaar geleden heeft Van den Born senior zich teruggetrokken uit het bedrijf, zodat nu de tweede generatie aan het roer staat.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nissan-dealer Van den Born ook in Oosterhout - Automobielmanagement.nl

Nissan-dealer Van den Born ook in Oosterhout

Nissan breidt het dealernetwerk per 1 februari uit met een nieuwe vestiging in Oosterhout: Autobedrijf Leendert van den Born.

Met de integratie van Nissan in de bestaande vestiging aan de Meidoornlaan telt Autobedrijf Leendert van den Born nu vier Nissan-vestigingen.

Het familiebedrijf is al decennialang dé officiële Nissan-dealer voor Midden- en West-Brabant, met vestigingen in Breda, Roosendaal en Tilburg (onder de naam Garage Denissen). Directeur en eigenaar is Bart van den Born. De onderneming begon in 1967 met een Fina-pompstation in Breda, dat in de loop der jaren uitgroeide tot een allround-autobedrijf. In 1975 verkreeg Van den Born het officiële dealerschap van Subaru. Vijf jaar later, na de realisatie van een gloednieuw pand aan de Spinveld in Breda, kwam daar het dealerschap van Datsun bij. Datsun werd na een paar jaar Nissan. Een paar jaar geleden heeft Van den Born senior zich teruggetrokken uit het bedrijf, zodat nu de tweede generatie aan het roer staat.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding