Grote Belgische Ford-dealer Cegeac failliet

Het in Brussel gevestigde Cegeac, één van de grootste Ford-dealers van België, heeft faillissement aangevraagd. De rechtbank van koophandel van Brussel heeft nog nadere inlichtingen gevraagd maar zal naar verwachting maandag het faillissement uitspreken.

Cegeac zou al geruime tijd in financiële problemen verkeren. Ford verkocht de dealer al een jaar of zeven geleden aan investeringsmaatschappij MVC Capital die nu kennelijk de stekker eruit trekt. Volgens de laatste gegevens telde Ceveac 85 werknemers. De website van het bedrijf is inmiddels ook niet meer in de lucht terwijl kopers van een nieuwe auto aan Belgische media hebben gemeld dat ze voor een dichte deur stonden. Ford zelf heeft echter laten weten dat iedereen zijn auto alsnog afgeleverd zal krijgen.

Eerder al deelde VW-dealer d’Ieteren mee dat het vijf van de twaalf vestigingen in de Brusselse regio gaat sluiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

1 keer een auto gekocht, wat een arrogant rot bedrijf. Such a bloody experience never again. Kan goed begrijpen met zoveel klant onvriendelijkheid dat je het lootje legt.

Geplaatst door: Fernando Yastrxembiec op

ben jij dan steeds zo vriendelijk? Wij hebben al onze auto’s daar gekocht en nog nooit niets van gemerkt.

Geplaatst door: louise op
Grote Belgische Ford-dealer Cegeac failliet - Automobielmanagement.nl

Grote Belgische Ford-dealer Cegeac failliet

Het in Brussel gevestigde Cegeac, één van de grootste Ford-dealers van België, heeft faillissement aangevraagd. De rechtbank van koophandel van Brussel heeft nog nadere inlichtingen gevraagd maar zal naar verwachting maandag het faillissement uitspreken.

Cegeac zou al geruime tijd in financiële problemen verkeren. Ford verkocht de dealer al een jaar of zeven geleden aan investeringsmaatschappij MVC Capital die nu kennelijk de stekker eruit trekt. Volgens de laatste gegevens telde Ceveac 85 werknemers. De website van het bedrijf is inmiddels ook niet meer in de lucht terwijl kopers van een nieuwe auto aan Belgische media hebben gemeld dat ze voor een dichte deur stonden. Ford zelf heeft echter laten weten dat iedereen zijn auto alsnog afgeleverd zal krijgen.

Eerder al deelde VW-dealer d’Ieteren mee dat het vijf van de twaalf vestigingen in de Brusselse regio gaat sluiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

1 keer een auto gekocht, wat een arrogant rot bedrijf. Such a bloody experience never again. Kan goed begrijpen met zoveel klant onvriendelijkheid dat je het lootje legt.

Geplaatst door: Fernando Yastrxembiec op

ben jij dan steeds zo vriendelijk? Wij hebben al onze auto’s daar gekocht en nog nooit niets van gemerkt.

Geplaatst door: louise op