De autowebwinkel kreeg de meeste stemmen van het publiek in de categorie Auto. Nooit eerder in het dertienjarige bestaan van de verkiezing wist een autoportal een Thuiswinkel Award te winnen. Nieuweautokopen.nl bestaat inmiddels acht jaar.  Initiatiefnemer Paul de Vries: "Dit is de bevestiging dat onze inspanningen niet onopgemerkt blijven. Ik ben trots dat wij de award hebben gewonnen." De Thuiswinkel Awards is een jaarlijkse onlineverkiezing, waarbij de erkenning en waardering van de consument de doorslag geven.
Nieuweautokopen.nl verkoopt nieuwe auto’s van alle merken inclusief garantie. De Vries: "Wij laten met onze website zien dat consumenten op een betrouwbare en aangename manier geheel online een nieuwe auto kunnen kopen, zonder concessies te doen aan service en kwaliteit. En dat het lukt, wordt dagelijks bewezen met de uitstekende klantenreviews op onze site en nu dus met het winnen van de Thuiswinkel Award."
Zie ook: Nieuweautokopen.nl gaat in consultancy

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding