Pon verkoopt duizend Audi-occasions uit Duitsland

Het Gebrauchtwagen Zentrum van Audi in Unterschleissheim bij München is in september 2013 geopend. De Nederlandse Audi-importeur Pon verkoopt op jaarbasis zo’n negentienduizend nieuwe Audi’s en importeert daarenboven gemiddeld duizend Duitse gebruikte auto’s vanaf de Audi-fabriek. Die worden dus vanuit het Gebrauchtwagen Zentrum aan Pon geleverd.

Voorafgaand aan de presentatie van de jaarcijfers deze week ontving Audi de financiële pers in het Gebrauchtwagen Zentrum München voor de presentatie van de nieuwe TT en de Ducati Monster, het nieuwe topmodel van het motorfietsenmerk dat twee jaar geleden door Audi werd overgenomen. Ook het sinds 1998 onder de vleugels van Audi opererende Lamborghini was uiteraard present, met de Aventador en de nieuwe Huracán. Audi maakte verder van de gelegenheid gebruik om zijn motor- en autocoureurs en de nieuwe racemachines te laten voorrijden.
Het nieuwe Gebrauchtwagen Zentrum van Audi in Unterschleissheim bij München is sinds september vorig jaar in gebruik. Volgens Per Pescher, woordvoerder van Audi Nederland, verkoopt Pon op jaarbasis zo’n duizend occasions die uit dit centrum afkomstig zijn.
Op het 45 duizend vierkante meter grote complex worden de voor testdoeleinden ingezette nieuwe modellen en door medewerkers van Audi AG gebruikte auto’s verzameld. Er staan permanent vijfhonderd auto’s die worden verkocht aan dealers uit alle mogelijke landen – en ook aan privéklanten. Op jaarbasis verwacht Audi in zijn Gebrauchtwagen Zentrum zo’n dertigduizend auto’s te verkopen, waarbij een importcertificaat wordt afgegeven en waarop de normale vijf jaar fabrieksgarantie inclusief vervangend vervoerregeling et cetera van toepassing zijn. In het centrum werken honderd mensen. (HHemmes)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Krijg je daar net zo’n waardeloze garantie op als dat je zelf een Audi vanuit Duitsland importeert?? Want al valt je auto binnen 2 jaar half uit elkaar zal Pon nog beweren dat het geen garantie is…

Geplaatst door: Particuliere Audi importeur op

We wisten toch allang dat de “jonggebruikte” modellen in de NL showrooom duitse importjes zijn (voor een belachelijke Nederlandse prijs).

Geplaatst door: Automotive import / MGA Nieuwenhuizen op
Pon verkoopt duizend Audi-occasions uit Duitsland - Automobielmanagement.nl

Pon verkoopt duizend Audi-occasions uit Duitsland

Het Gebrauchtwagen Zentrum van Audi in Unterschleissheim bij München is in september 2013 geopend. De Nederlandse Audi-importeur Pon verkoopt op jaarbasis zo’n negentienduizend nieuwe Audi’s en importeert daarenboven gemiddeld duizend Duitse gebruikte auto’s vanaf de Audi-fabriek. Die worden dus vanuit het Gebrauchtwagen Zentrum aan Pon geleverd.

Voorafgaand aan de presentatie van de jaarcijfers deze week ontving Audi de financiële pers in het Gebrauchtwagen Zentrum München voor de presentatie van de nieuwe TT en de Ducati Monster, het nieuwe topmodel van het motorfietsenmerk dat twee jaar geleden door Audi werd overgenomen. Ook het sinds 1998 onder de vleugels van Audi opererende Lamborghini was uiteraard present, met de Aventador en de nieuwe Huracán. Audi maakte verder van de gelegenheid gebruik om zijn motor- en autocoureurs en de nieuwe racemachines te laten voorrijden.
Het nieuwe Gebrauchtwagen Zentrum van Audi in Unterschleissheim bij München is sinds september vorig jaar in gebruik. Volgens Per Pescher, woordvoerder van Audi Nederland, verkoopt Pon op jaarbasis zo’n duizend occasions die uit dit centrum afkomstig zijn.
Op het 45 duizend vierkante meter grote complex worden de voor testdoeleinden ingezette nieuwe modellen en door medewerkers van Audi AG gebruikte auto’s verzameld. Er staan permanent vijfhonderd auto’s die worden verkocht aan dealers uit alle mogelijke landen – en ook aan privéklanten. Op jaarbasis verwacht Audi in zijn Gebrauchtwagen Zentrum zo’n dertigduizend auto’s te verkopen, waarbij een importcertificaat wordt afgegeven en waarop de normale vijf jaar fabrieksgarantie inclusief vervangend vervoerregeling et cetera van toepassing zijn. In het centrum werken honderd mensen. (HHemmes)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Krijg je daar net zo’n waardeloze garantie op als dat je zelf een Audi vanuit Duitsland importeert?? Want al valt je auto binnen 2 jaar half uit elkaar zal Pon nog beweren dat het geen garantie is…

Geplaatst door: Particuliere Audi importeur op

We wisten toch allang dat de “jonggebruikte” modellen in de NL showrooom duitse importjes zijn (voor een belachelijke Nederlandse prijs).

Geplaatst door: Automotive import / MGA Nieuwenhuizen op