Herwers voor vierde keer Renault Dealer of the Year

De Herwers Groep heeft de titel Renault Dealer of the Year 2013 in de wacht gesleept. Een opmerkelijke prestatie want de Gelderse dealer werd ook al Dealer of the Year 2012 en 2011 en won ook al de Renault Global Quality Award 2010.

De tweede plaats in de verkiezing is voor een andere Gelderse dealer, namelijk Segerink & Wolbers. Autobedrijf Hans Jongerius heeft de Runner Up Trofee gewonnen. Voor de Dealer of the Year-awards tellen de sales- en aftersalesactiviteiten, de kwaliteit van serviceverlening, de klanttevredenheid en de rentabiliteit mee voor de einduitslag. De Herwers Groep heeft Renault-vestigingen in Hengelo, Doetinchem, Neede en Zevenaar en operators in Doesburg, Zelhem en Aalten. De winnaars van de Dealer of the Year-verkiezing krijgen de onderscheiding uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie die plaats vindt op 4 april in het Renault Technocentre in Parijs. De winnaar krijgt van Renault een personeelsfeest aangeboden en bovendien krijgen alle medewerkers een cadeau.
Met de verkiezing stimuleert Renault zijn dealers wereldwijd om nóg beter te presteren. Op zes prestatie-indicatoren, zoals klanttevredenheid, zijn alle dealers in 2013 maandelijks beoordeeld. Tien procent van de beoordelingscriteria is lokaal georiënteerd, om rekening te houden met de verschillende omstandigheden in de diverse landen. De overige negentig procent is wereldwijd hetzelfde. De beoordelingsperiode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het doel van de Dealer of the Year-verkiezing is het verhogen van de klanttevredenheid en het verbeteren van de winstgevendheid.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Herwers voor vierde keer Renault Dealer of the Year - Automobielmanagement.nl

Herwers voor vierde keer Renault Dealer of the Year

De Herwers Groep heeft de titel Renault Dealer of the Year 2013 in de wacht gesleept. Een opmerkelijke prestatie want de Gelderse dealer werd ook al Dealer of the Year 2012 en 2011 en won ook al de Renault Global Quality Award 2010.

De tweede plaats in de verkiezing is voor een andere Gelderse dealer, namelijk Segerink & Wolbers. Autobedrijf Hans Jongerius heeft de Runner Up Trofee gewonnen. Voor de Dealer of the Year-awards tellen de sales- en aftersalesactiviteiten, de kwaliteit van serviceverlening, de klanttevredenheid en de rentabiliteit mee voor de einduitslag. De Herwers Groep heeft Renault-vestigingen in Hengelo, Doetinchem, Neede en Zevenaar en operators in Doesburg, Zelhem en Aalten. De winnaars van de Dealer of the Year-verkiezing krijgen de onderscheiding uitgereikt tijdens een feestelijke ceremonie die plaats vindt op 4 april in het Renault Technocentre in Parijs. De winnaar krijgt van Renault een personeelsfeest aangeboden en bovendien krijgen alle medewerkers een cadeau.
Met de verkiezing stimuleert Renault zijn dealers wereldwijd om nóg beter te presteren. Op zes prestatie-indicatoren, zoals klanttevredenheid, zijn alle dealers in 2013 maandelijks beoordeeld. Tien procent van de beoordelingscriteria is lokaal georiënteerd, om rekening te houden met de verschillende omstandigheden in de diverse landen. De overige negentig procent is wereldwijd hetzelfde. De beoordelingsperiode loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het doel van de Dealer of the Year-verkiezing is het verhogen van de klanttevredenheid en het verbeteren van de winstgevendheid.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding