Met Transit24 gaat het om een pakket beloften dat de Europese Ford Transit Centra aan kopers van Ford bedrijfswagens doen. Transit24 moet voor kopers van een Ford-bedrijfsauto vooral duidelijkheid geven omtrent de dienstverlening die zij na aanschaf van hun bestelauto van het Transit Centrum mogen verwachten. Ford zet daarbij in op een minimalisering van zowel de tijd dat de bestelauto moet doorbrengen in de werkplaats als de operationele kosten die met het bezit van de auto gemoeid zijn. Over de situatie in Nederland zegt woordvoerder Dennis Homberg: "Wij zijn bij Ford Nederland nog volop bezig met de lokale adaptie. We zullen er later dit jaar een aankondiging over doen."
Ford Europa heeft de beloften niettemin duidelijk in beeld en zegt dat Nederland een van de deelnemende landen is waar Transit24 van kracht wordt. Het Transit24 pakket omvat een reeks duidelijke toezeggingen, zoals het uitvoeren van urgente reparaties binnen 24 uur, onderhoud-terwijl-u-wacht, een wachttijd van maximaal drie dagen voor een afspraak voor regulier onderhoud en gratis 24/7 assistentie bij pech onderweg. Interessant is verder dat de beschikbaarheid van een gelijkwaardige vervangende bestelauto in het vooruitzicht wordt gesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding