Ten Brink is per 1 september benoemd tot vice-president sales van de Europese Mazda organisatie in Duitsland. In deze rol zal hij rapporteren aan Jeff Guyton, President en CEO van Mazda Motor Europe. Brink krijgt het toezicht over de 22 National Sales Companies van Mazda in Europa. Ook gaat hij de relaties onderhouden met de onafhankelijke distributeurs van Mazda in Europa. 

Geraldine Brouwers is bedrijfseconoom en enige tijd directeur-eigenaar geweest van een consultancybureau. Ze kwam in 2010 bij Mazda als netwerkconsultant en was sinds 2012 in dienst als Directeur Netwerk voor MMN en Mazda Motor Belux. Sinds eind vorig jaar werkte Brouwers als Directeur Sale en Netwerk. Na de komst van de nieuwe, met SkyActive- technologie uitgeruste modellen – die op een andere manier in de markt moeten worden gezet en gericht zijn op een andere doelgroep – bezocht ze alle dealers. Verder speelde Brouwers de afgelopen twee jaar een belangrijke rol bij de reorganisatie van het dealernetwerk.

Voor Mazda in Nederland ziet de nieuwe directeur maar één richting: groei. "Zowel in volume als marge", aldus een verklaring. Zij is ervan overtuigd dat de nieuwe modellen met de SkyActive-motortechnologie en het nieuwe design zullen zorgen dat het merk in die doelstelling zal slagen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding