Nadat afgelopen week door de rechtbank het faillissement van Koops Furness N.V. werd uitgesproken, is samen met Volvo Cars Nederland een plan opgesteld waardoor de continuïteit van de Volvo-activiteiten gewaarborgd wordt. "Wij zijn blij dat we een oplossing hebben gevonden binnen het huidige Volvo-dealernetwerk", aldus Richard Snijders, Algemeen Directeur van Volvo Cars Nederland. "We staan bekend als een solide organisatie. Dat gaf ons de mogelijkheid om samen met onze dealers zo snel te kunnen handelen. Ook voor klanten is het belangrijk dat ze weten dat ze voor verkoop en onderhoud terecht kunnen bij deze Volvo-dealers."

Met betrekking tot de huisvesting van de nieuwe Volvo-dealers wordt op dit moment gezocht naar een passende oplossing. Harrie Arendsen (Doetinchem, Zevenaar en Ruurlo) is benoemd voor het gebied Almelo, Hengelo en Enschede. Volvo dealer Autobedrijf Nieuwenhuijse (Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Raalte) is benoemd voor het gebied Zwolle en Meppel).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding