Net zoals TripAdvisor een podium is voor wie zich oriënteert op een reis en verblijf, moet Citroën Advisor consumenten de gelegenheid geven commentaar te leveren op de dealers van het merk. Plaatst iemand een klacht, dan heeft de dealer 24 uur de tijd om te reageren.

In gesprek met het Britse magazine Autocar zegt Citroën-CEO Linda Jackson: "Het is een cliché, maar tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Met de komst van social media kunnen we ons nergens meer verstoppen. We moeten de zaken gewoon goed voor elkaar hebben. Klanten moeten een sterke, open relatie met de dealer hebben."

Het is volgens de importeur nog niet bekend wanneer Citroën Advisor ook in Nederland zijn opwachting maakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding