De directies van Ford Nederland, Vadah en Van Mossel hebben daar overeenstemming over bereikt. Het bedrijf zal verder gaan onder de naam Van Mossel Roermond Ford en Van Mossel Weert Ford. Deze overname is onderdeel van een joint venture tussen Van Mossel Groep en Mandemakers Groep.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep: "De overname van Ford Vadah past uitstekend in onze groeistrategie, die gebaseerd is op synergie en krachtenbundeling. Voor de medewerkers en relaties van Vadah is met deze stap bovendien de continuïteit van het Ford dealerbedrijf voor de lange termijn gewaarborgd. Een echte win-win situatie voor alle betrokkenen en daar zijn we uitermate tevreden over."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding