De doorgroei "maakt ons trots en voelt als beloning voor al het werk wat hier sinds de oprichting in 2011 is verzet", vertelt Luc Vanderfeesten. Hij is mede-eigenaar van Porsche Groep Zuid, de officiële dealerorganisatie voor het merk in Noord-Brabant en Limburg.  "Als Service Centrum hadden we al de hoogste klanttevredenheid van Nederland. Veel mensen wisten de weg naar ons te vinden voor aanschaf en onderhoud. Deze nieuwe status en naam bieden nog meer mogelijkheden om onze klanten tot dienst te zijn."

Mede-eigenaar Ad Geerts is opgetogen over de ontwikkeling van de vestiging. "We merkten aan alles dat er in de regio Limburg vraag was naar een volwaardig Porsche Centrum. Met de doorgroei geven wij een perfect antwoord op deze vraag."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding