De Vries verwerft aandelen Nieuweautokopen.nl via curator Koops Furness

Paul de Vries, mede-eigenaar van Nieuweautokopen.nl, is weer volledig eigenaar van de autowebwinkel die hij in 2005 startte. Hij heeft overeenstemming bereikt met de curator van Koops Furness.

Koops Furness  was voor 75 procent  eigenaar van Nieuweautokopen.nl  maar ging afgelopen augustus failliet. Oprichter Paul de Vries heeft maandag  (10 november) alle activa van Nieuweautokopen.nl overgenomen van de curator van de zaak Koops Furness en die aandelen ondergebracht in een nieuwe BV. Het bedrijf gaat verder onder dezelfde naam: Nieuweautokopen.nl.
Paul de Vries: "We hebben negen jaar geïnvesteerd in Nieuweautokopen.nl en de autowebwinkel laten uitgroeien tot de grootste online autoverkoper van Nederland. Het is een bedrijf dat groeit en er zit bovendien veel kennis en ervaring in. Ik ben ongelooflijk blij weer voor honderd procent eigenaar van de webwinkel te zijn. Vanaf vandaag kunnen wij ons weer op de toekomst gaan richten."
Nieuweautokopen.nl draaide de afgelopen periode, sinds het faillissement van grootaandeelhouder Koops Furness  gewoon door. Men zegt over het afgelopen kwartaal zelfs de beste periode ooit te hebben gerealiseerd. De Vries: "We hebben inmiddels aangetoond dat een autowebwinkel bestaansrecht heeft. Nieuweautokopen.nl gaat door om de beste deal voor een nieuwe auto te realiseren. Ongeacht het merk en altijd via de officiële merkdealer."

De Vries verwerft aandelen Nieuweautokopen.nl via curator Koops Furness - Automobielmanagement.nl

De Vries verwerft aandelen Nieuweautokopen.nl via curator Koops Furness

Paul de Vries, mede-eigenaar van Nieuweautokopen.nl, is weer volledig eigenaar van de autowebwinkel die hij in 2005 startte. Hij heeft overeenstemming bereikt met de curator van Koops Furness.

Koops Furness  was voor 75 procent  eigenaar van Nieuweautokopen.nl  maar ging afgelopen augustus failliet. Oprichter Paul de Vries heeft maandag  (10 november) alle activa van Nieuweautokopen.nl overgenomen van de curator van de zaak Koops Furness en die aandelen ondergebracht in een nieuwe BV. Het bedrijf gaat verder onder dezelfde naam: Nieuweautokopen.nl.
Paul de Vries: "We hebben negen jaar geïnvesteerd in Nieuweautokopen.nl en de autowebwinkel laten uitgroeien tot de grootste online autoverkoper van Nederland. Het is een bedrijf dat groeit en er zit bovendien veel kennis en ervaring in. Ik ben ongelooflijk blij weer voor honderd procent eigenaar van de webwinkel te zijn. Vanaf vandaag kunnen wij ons weer op de toekomst gaan richten."
Nieuweautokopen.nl draaide de afgelopen periode, sinds het faillissement van grootaandeelhouder Koops Furness  gewoon door. Men zegt over het afgelopen kwartaal zelfs de beste periode ooit te hebben gerealiseerd. De Vries: "We hebben inmiddels aangetoond dat een autowebwinkel bestaansrecht heeft. Nieuweautokopen.nl gaat door om de beste deal voor een nieuwe auto te realiseren. Ongeacht het merk en altijd via de officiële merkdealer."